Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Turnuslege

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:14.01.2022 14:46

Øvre Eiker kommune har avtale om å ta imot leger som er ferdig med medisinstudiet og holder på å gjennomføre turnustjenesten. Tjenestetiden er seks måneder, og det kommer ny turnuslege hver 1. mars og 1. september.

Tjenestestedet er på Legehuset AS, Drammensveien 16, Hokksund.

Turnuslegen arbeider med pasientene fra listene til de andre fastlegene på Legehuset. De har øyeblikkelig hjelp som de andre fastlegene og skal ha legevakter utenom kontortiden som dem. Turnuslegen har en av de erfarne fastlegene på Legehuset som fast veileder og vil alltid kunne få hjelp av denne eller en av de andre fastlegene ved behov.

Turnuslegene skal også ha tjeneste på de andre kommunale legetjenester i løpet av turnustiden. Dette er:
· Sykehjem
· Helsestasjon
· Skolehelsetjenesten
· Kommunelegens kontor

Denne tjenesten tas ut slik fastlegene pålegges kommunale legetjenester, inntil en dag i uka. Turnuslegen har en ansvarlig veileder på hvert tjenestested.

Turnuslegen er kommunalt ansatt og får lønn fra kommunen, men arbeider daglig på Legehuset AS som er et privat selskap med 6 fastleger. Alle legene har driftsavtale med kommunen.

Øvre Eiker kommune har hatt turnusplass ved Legehuset AS i mange år. Alle år har tilbakemeldingen på tjenesten ved legekontoret fra turnuslegene vært god.

Hver turnuslege som får plass hos oss, får tilsendt informasjon om tjenesten før oppstart av tjenesteperioden.​ Du kan også laste ned Info til LIS1-lege.pdf

Opprettet: 15.08.2014 12:48