Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Øvre Eiker-hjelpa

  Endret:10.12.2019 14:46

Ved akutt behov utenom telefonens åpningstid, henvend deg til din fastlege eller legevakt (tlf. 116 117).
Klikk her for å gå rett til kontaktinformasjon for Øvre Eiker-hjelpa.

Øvre Eiker-hjelpa har en dør inn og er en tjeneste til mennesker med rus / psykiske utfordringer. Tjenesten tilbys fra du er 16 år, uavhengig av alvorlighetsgrad.  Alle innbyggere har selv mulighet for å ta kontakt, det er kort ventetid og alle blir invitert til en samtale.

Øvre Eiker-hjelpa er opptatt av å finne ut hva som er viktig for deg som tar kontakt, og sammen med deg finne ut hva som fører til de endringene du ønsker deg. Øvre Eiker-hjelpa vil gi deg gode verktøy for å håndtere vansker du står i. Vi er opptatt av at du gir oss tilbakemelding på samarbeidet.  

Øvre Eiker-hjelpa består av: rusteam, lavterskel helsetilbud, psykisk helseteam, boveiledere, Ressursteam 15 - 24 (forebygge drop-out i skole / arbeid / aktivitet), boliger, Aktivitetshus med ulike aktiviteter og ungdomskontakter. Vi tilbyr også kurs.

Vi tilbyr også samtaler med pårørende, og oppfølging og veiledning til fritidskontakter.

Øvre Eiker-hjelpa har barnefaglig ansatt som ivaretar at mindreårige barn av pasienter med psykisk sykdom eller rusavhengighet får dekket behovet for hjelp og nødvendig oppfølging. ​

Dokumenter

Henvendelsesskjema til Øvre Eiker-Hjelpa (leveres i Servicesenteret på rådhuset, eller sendes til Øvre Eiker kommune, Postboks 76, 3301 Hokksund)

Handlingsplan for psykisk helse, rus og vold i nære relasjoner. Mål og tiltak 2017 - 2020

Opprettet: 25.09.2013 13:21