Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kurstilbud

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:14.12.2022 11:42

Øvre Eiker-hjelpa arrangerer kurs i KIB - mestring av belastning, Mestringskurs Tankevirus og Introkurs på rådhuset i Hokksund.

Kurs i mestring av belastning - KIB

Øvre Eiker-hjelpa holder kurs for deg som har behov for å bedre evnen til å regulere og mestre belastninger. Belastningene kan være knyttet til både helse, arbeids- og privatliv. Vi jobber etter kognitiv sosial læringsteori og kurset er basert på forståelsen av sammenhengen mellom stress, belastning og mestring.

Kurset går over 10 ganger av 2,5 timer. Det koster kr. 550,- å delta på kurset som betales ved oppstart. Vi fyller opp kursene fortløpende vår og høst. 

Når du har kontaktet Øvre Eiker-hjelpa, vil du få en samtale før oppstart av kurset. Da vil du få en detaljert informasjon om kursets form og innhold. Dette gjør vi for at vi sammen skal finne ut om dette kurset er det rette for deg.

Tankevirus

Mestringskurset gir innblikk i hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene. Dette kurset passer for alle - fra deg som sliter med angst eller depresjon til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen. Kurset går over 3 oppsatte datoer av 1,5 timer. Kurset er gratis. For å sette opp et kurs kreves minst 10 påmeldte deltakere.

Introkurs

Kurset gir innblikk i hvordan du kan håndtere mildere former for depresjon, angst eller søvnutfordringer. Du får et innblikk i hva utfordringene handler om og noen verktøy/mestringsstrategier for å mestre utfordringene. Du kan delta på alle 3 temadagene eller velge et som passer spesielt for deg. Kurset varer 2 timer pr. tema. Kurset er gratis. For å sette opp et kurs kreves minst 10 påmeldte deltakere.

For mer informasjon eller påmelding, ta kontakt med Øvre Eiker-hjelpa på tlf. 409 12 957.

​Konta​kt oss

Øvre Eiker-hjelpa telefon:

409 12 957

Opprettet: 27.02.2017 11:44