Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kurstilbud

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:17.11.2021 11:28

Øvre Eiker-hjelpa arrangerer kurs i depresjonsmestring (KID), Mestringskurs Tankevirus og Introkurs på rådhuset i Hokksund.

KID:

Kurset er ment for deg som har eller har hatt mild til moderat depresjon. Her lærer du teknikker for å kunne mestre depresjon på en bedre måte, korte ned og/eller forebygge depresjon. Kurset går over 9 ganger av 2,5 timer. Det koster kr. 550,- å delta på KID-kurset. En kursrekke har oppstart vår og høst. Det er plass til 10 – 12 deltakere pr. kurs, og påmeldingen er løpende. Når et kurs er fylt opp, kan man sette seg opp på venteliste til neste kurs. Kurset ledes av godkjente instruktører.

 

Tankevirus:

Mestringskurset gir innblikk i hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene. Dette kurset passer for alle - fra deg som sliter med angst eller depresjon til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen. Kurset går over 3 oppsatte datoer av 1,5 timer. Kurset er gratis.


Introkurs:

Kurset gir innblikk i hvordan du kan håndtere mildere former for depresjon, angst eller søvnutfordringer. Du får et innblikk i hva utfordringene handler om og noen verktøy/mestringsstrategier for å mestre utfordringene. Du kan delta på alle 3 temadagene eller velge et som passer spesielt for deg. Kurset varer 2 timer pr. tema. Kurset er gratis.

For mer informasjon eller påmelding, ta kontakt med Øvre Eiker-hjelpa på tlf. 409 12 957 (betjent mellom kl. 09.00 - 14.00 på hverdager).​Konta​kt oss

Øvre Eiker-hjelpa telefon:

409 12 957

Opprettet: 27.02.2017 11:44