Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Koronavirus

  Endret:11.04.2022 14:27

Klikk her for info om koronavaksineKlikk her for mer info om testing for Covid-19Klikk her for info om gratis selvtestKlikk her for å lese om smittetilfeller i Øvre EikerKlikk her for å lese om hva som gjelder for barnehager og skolerKlikk her for å lese mer om kultur, reiser og fritidKlikk her for å lese om gjeldende råd og regler(New tab) Covid-19 - information in english and other languages / koronainfo på andre språk


 Aktuelt om koronavirus

Koronavaksine: Vaksinering på Hokksund ungdomsskole 1. og 2. oktober

​Vi tilbyr vaksinasjon med oppfriskningsdose 2 (dose 4) til utvalgte grupper på Hokksund ungdomsskole 1. og 2. oktober 2022.

Koronavaksine: oppfriskningsdose 2 til flere grupper

​Folkehelseinstituttet har nå bestemt at flere grupper skal tilbys oppfriskningsdose 2 (dose 4) med koronavaksine.

Oppdatert vaksine fra Pfizer

​Nå har det kommet en ny, oppdatert vaksine fra Pfizer/BioNTech ved navn Comirnaty/Omicron BA. 1. Den er, som navnet indikerer, oppdatert for å være bedre tilpasset variantene av SARS-Cov-2 - viruset som sirkulerer.

Vaksinasjon av innbyggere over 65 år

​Folkehelseinstituttet har besluttet å anbefale en andre oppfriskningsdose (dose 4) til deler av befolkningen.

Koronavaksine: Nye anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI)

Nasjonale myndigheter har besluttet å anbefale en andre oppfriskningsdose (dose 4) med koronavaksine til deler av befolkningen.

Covid-19: oppfriskningsdose til enkelte grupper

​To grupper kan få en oppfriskningsdose (fjerde dose) med koronavaksine: personer med alvorlig svekket immunforsvar, og personer over 80 år. I begge tilfeller gjelder tilbudet for de som har tre vaksinedoser fra før, og som ikke har fått Covid-19 etter å ha fått vaksinedose 3.

Fortsatt nedgang i koronasmitte

​Kommuneoverlegen melder om at Øvre Eiker kommune har hatt en nedgang i meldte smittetilfeller med Covid-19 også i uke 8 i 2022.

Koronastatus for uke 7, 2022

​Kommuneoverlegen melder om at smittetallene har sunket fra uke 6 til uke 7. Tallene er usikre, da kommunen ikke lenger vet hvor stor andel av de som er smittet som registrerer selvtest eller tar en PCR-test.

Avslutning av massevaksinering på Loe bruk

Antall bestilte timer til vaksinering har gått betraktelig ned, og massevaksinering på Loe avsluttes for denne gangen. Siste vaksineringsdag på Loe er 24. februar. 

Utstedelse av koronasertifikat til ikke-digitale brukere

​Alle som ønsker utskrift av testresultat fra koronasertifikat, skal få det.


Opprettet: 25.01.2022 13:33