Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ungdomsklubber

Amundsen, Ann-Mari Endret:03.11.2017 09:38
Åpent tilbud/treffsted for all type ungdom innenfor en bestemt aldersgruppe, der de kan treffes fordomsfritt, gis muligheten til å delta i aktiviteter, men også bare være tilstede og ha et uforpliktende "hvilested".

Bruhjørnet ungdomskafé

Velkommen til ungdomskafé i Hellefossveien 8 i Hokksund. Dette er en prøveordning, og tilbudet er i første omgang åpent torsdager mellom 14 – 22 til og med 21.12.17. Vi jobber med å få på plass andre lokaler i 2018.
Det er gratis inngang, men alle må registrere seg i besøksboka vår. Du kan få kjøpt byens rimeligste toast og vafler, i tillegg til brus og noe godteri.


Åpningstider:

Torsdager     kl. 14:00-22:00


Vestfossen ungdomsklubb

Klubben har en viktig posisjon for lokalmiljøet i Vestfossen, er åpen for alle typer ungdom og er ikke ekskluderende. Vestfossen ungdomsklubb er lokalisert i 2. etg. i Folkets Hus i Vestfossen sentrum. Klubben startet i 1983 og har lange tradisjoner. Den har et rusfritt tilbud og en viktig møteplass for ungdom i alderen 13-18 år.

Klubben tilbyr tradisjonelle aktiviteter som biljard, diskotek, film på storskjerm, spill (playstation/brettspill) og pc med nettilgang. Klubben har åpen kiosk som drives av ungdommene i samarbeid med klubbansatte. Vestfossen ungdomsklubb legger til rette for spesielle arrangement som for eksempel konsert med lokale band.

​Åpningstider:

​Tirsdager        kl. 18:00-22:00


Stengt i skolens sommerferie og juleferie, men åpent i høst- og vinterferie.

 

Skotselv ungdomsklubbSkotselv_Ungdomsklubb_Discorommet_1_redigert

Klubben har en viktig posisjon for lokalmiljøet i Skotselv, er åpen for alle typer ungdom og er ikke ekskluderende. Skotselv ungdomsklubb er lokalisert i 2. etg. i Verksveien, Skotselv. Klubben er et rusfritt tilbud og en viktig møteplass for ungdom i alderen fra 6. klasse til 18 år.

Her finner du tradisjonelle aktiviteter som biljard, diskotek, film, animasjon, spill (playstation/brettspill) og pc med nettilgang. Aktivitetene drives av ungdommene. Klubben har åpen kiosk som drives av ungdommene i samarbeid med klubbansatte.

​Åpningstider:

​Onsdager        kl. 18:00-21:30

​Stengt i skolens sommerferie og juleferie, men åpent i høst- og vinterferie.
 

Ormåsen ungdomsklubb

Dette er en ungdomsklubb som blir drevet i regi av grendeutvalget - i samarbeid med Øvre Eiker kommune.
Klubben holder til i kjelleren på Ormåsen flerbrukshus. Klubben er et rusfritt tilbud og en viktig møteplass for ungdom fra 7. - 10. trinn.

Åpningstider:

Annenhver fredag (oddetallsuker) kl. 19:00 - 23:00 

Stengt i skolens sommerferie og juleferie, men åpent i høst- og vinterferie.

Kontaktinformasjon


Bruhjørnet ungdomskafé

Anne Grethe Klunderud
Mob.: 902 20 744

Vestfossen ungdomsklubb

Anne Grethe Klunderud
Mob.: 902 20 744 


Skotselv ungdomsklubb

Elisabeth Hals Andersen 
Mob.: 478 92 092
(mobilen er kun tilgjengelig i klubbens åpningstider)


Ormåsen ungdomsklubb

Stian Nordby Svendsen 
Mob.: 409 14 148

Stefan Skyba

Opprettet: 17.09.2013 09:41