Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Idrett

  Endret:26.11.2019 13:12

Øvre Eiker kommune har et aktivt idretts- og friluftsliv. Med en praktfull og variert natur i kort avstand fra befolkningssentrene, ligger alt godt til rette for dette.

Det er i alt 22 idrettslag, både store fleridrettslag til mindre særidrettslag, som til sammen gir et bredt tilbud om idrett og fysisk aktivitet.

Kommunen har et godt samarbeid med Øvre Eiker idrettsråd som er en paraplyorganisasjon for alle idrettslag i kommunen. Alle henvendelser idrettslag ønsker å gjøre mot kommunen skal først behandles i idrettsrådet.

Ski- og løypeutvalget er et rådgivende organ. Utvalget består av representanter fra idrettslag som tilbyr skiidrett og andre aktuelle interessegrupper. 

Idrettshaller

Øvre Eiker kommune ​har tre idrettshaller/flerbrukshaller.

Hallene blir brukt av lokale idrettslag til trening og kamper på ettermiddags- og kveldstid, samt i helgene. De kan også leies ut til private aktører til ulike arrangement.

Sentrumshallen

Hokksund flerbrukshall, kalt Sentrumshallen, stod ferdig i 2011. Hallen eies av Øvre Eiker kommune og kommunens aktivitetskoordinator administrerer booking og utleie.

I skoletida brukes hallen til gymundervisningen ved Hokksund Ungdomsskole. På kveldstid og i helgene leies den ut til idrettslagene, med håndballgruppa i Hokksund Idrettsforening som den klart største leietakeren.

Hallen leies også ut til kamper, større turneringer og andre fritidsaktiviteter. 
Det finnes et skolekjøkken som kan benyttes til matlaging, og man kan enkelt lage til en kiosk i kantineområdet.

Besøksadresse

Hokksund Ungdomsskole
Rådhusgata 12
3300 Hokksund

 

Hokksund ungdomsskole 

Skotselv

Skotselv Flerbrukshall sto ferdig i 2011. Hallen eies av Øvre Eiker kommune og kommunens aktivitetskoordinator administrerer booking og utleie.

I skoletida brukes hallen til gymundervisningen ved Skotselv Barneskole og Skotselv Ungdomsskole, samt SFO. På kveldstid og i helgene leies den ut til idrettslagene, med Bakke Idrettsforening som den klart største leietakeren. 

Hallen leies ut til konserter og andre fritidsaktiviteter. 
I hallen er det kombinert kjøkken/kiosk samt et møterom som kan brukes av leietakerne etter avtale.​

Besøksadresse
Skotselv skole
Dalerveien
3330 Skotselv

Vestfossen

Vestfossen Flerbrukshall sto ferdig i 1997. Hallen eies av Øvre Eiker kommune og kommunens aktivitetskoordinator administrerer booking og utleie.

I skoletida brukes hallen til gymundervisningen ved Vestfossen Barneskole og Vestfossen Ungdomsskole, samt SFO. På kveldstid og i helgene leies den ut til idrettslagene, med håndballgruppa i Vestfossen Idrettsforening som den klart største leietakeren.

Hallen leies ut til konserter og andre fritidsaktiviteter.

I hallen er det kombinert kjøkken/kiosk samt et møterom som kan benyttes.

Besøksadresse

Skolegata, Vestfossen


Opprettet: 04.12.2013 13:33