Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kunstkilden

  Endret:21.09.2020 14:39

Kunstkilden er et kreativt verksted som holder til på Fredfoss Kulturpark i Vestfossen. Dette er et lavterskeltilbud og et prosjekt som er blitt til i samarbeid mellom Mental Helse Ungdom og Øvre Eiker kommune. 

Målet er å skape en meningsfull hverdag for mennesker i Øvre Eiker som av ulike årsaker har havnet litt på siden av det hektiske samfunnslivet. Det legges til rette for personlig vekst gjennom sosialt samvær og kunstneriske aktiviteter, og vi legger vekt på å skape en inkluderende atmosfære.

Kafe Kunstkilden

Vi har en liten brukerstyrt kafe med enkel servering. Har vi ingen som kan stille opp som kafévakt er det selvbetjening, men det er i alle fall mulighet til å få seg en vaffel og en kopp kaffe.

Kurs og aktiviteter

Alle nye kurs og andre aktiviteter annonseres i våre lokaler og i vår Facebookgruppe: For oss som liker Kunstkilden. Meld deg gjerne inn. Alle er velkomne!

Kunst for alle

Vi kan tilby kunstneriske aktiviteter i fine store og lyse lokaler. Du trenger ingen forkunnskaper innen kunst for å bli medlem hos oss. Vi holder kurs og workshops med innleide kunstnere i aktiviteter som:

  • Leire
  • Maleri
  • Tegning
  • Diktskriving
  • Foto
  • Datakunst
  • Leirerom

Vi har egen ovn, og brenner ting etterhvert som de blir ferdige. Det lages mye flott! Skulpturer, bruksgjenstander, smykker og mye mer.

Datarom

Vi har et datarom der man foruten å skrive kan surfe på Internett, lære digital billedbehandling i PhotoShop, tegne med grafisk penn mm. Veiledning for bruk av datamaskin gis etter behov.

Egne arbeider
De som ønsker å delta på fellesaktivitetene er hjertelig velkomne til å drive med sine egne arbeider. Vi prøver å tilrettelegge for at medlemmene våre skal få arbeide med det de har interesse for.

Utstillinger

Kunstkilden har utstillinger i egne lokaler. Det hender også at vi stiller ut andre steder, da er det helst snakk om fellesutstillinger. Vi reiser også på turer for å få med oss interessante utstillinger. Inspirasjon må man ha!

​Kontaktinformasjon

Daglig leder
Antonie Bugge Hansen

Kunstkilden
Tlf.: 475 14 276

Åpningstider

Kunstkilden er åpen mandag, onsdag, torsdag og fredag, kl. 09.00 - 15.00. Feriestengt i juli.

Blogg

Kunstkilden

Opprettet: 04.12.2013 14:40