Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
 

Eiker Padleklubb

Kontaktinformasjon
Kontaktperson: Gro Karlssson

Tlf: 908 88 381
E-post: leder@eikerpadleklubb.net
Web: www.eikerpadleklubb.net

Om oss

Eiker padleklubb er en lokal klubb med 80-90 medlemmer fra nær og fjern. Klubbhuset vårt ligger på Loe bruk i Hokksund, - der Vestfosselva har sitt utløp.

Sommerstid er turene åpne for alle som lyster å padle uansett padleferdigheter. 
I vinterhalvåret stilles det krav om kjennskap til kameratredning. Det vil si minimum introkurs eller tilsvarende ferdigheter i henhold til NPF`s våttkort stige. Bekledning følger vanntemperaturen. Det vil si at det i perioder av året er krav om tørrdrakt. Midtvinters medio november-mars legges en padlingøkt til dagtid. Da er det oppmøte kl. 11:30 på klubbhuset.

 

Mandagspadlingen er tilegnet nybegynnere i perioden mai-september. Det er åpent for padlere uansett ferdighet. Oppmøte på klubbhuset kl. 17:15 for dem som skal ha tildelt båter og trenger hjelp til å justere pedalene. Vi er på vannet til kl 18:00. Resten av året er mandagene som torsdagene åpne for padlere med noen timers padleerfaring.

Tirsdager i perioden juni-september har vi teknikktrening på Sundhaugen for alle ferdighetsnivåer. Vi lærer av hverandre. Oppmøte på klubbhuset kl. 17:15. 

Torsdagspadlingen er for noe øvede padlere gjennom hele året.

Skiftetøy medbringes i båten gjennom hele året. Det varmer så dårlig når det ligger i bilen. Dunjakke eller en stor tykk genser som går utenpå padleklærne er en fordel. Denne kan benyttes under pauser/stopp og ved ankomst etter endt tur. Du sliper å fryse og det kan forebygge forkjølelse på sikt. Vi vil jo gjerne være padlebare hele året.

Tilleggsinformasjon

Følg med på klubbens nettside www.eikerpadleklubb.net. Den oppdateres ofte og jevnlig og gir fortløpende informasjon om endringer, tilføyninger og annen nyttig kjennskap til hva som føregår i klubben.