Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kunst rett vest

  Endret:23.06.2017 08:43

Kunst rett vest er en årlig kunstrunde der rundt 100 juryerte kunstnere fra Vestregionen* inviterer publikum til sine atelierer og verksteder, og er Vestregionens største satsning innen kultur.

Med Kunst rett vest ønsker Vestregionen å skape en tradisjon for kunstnere og publikum i regionen, ved å styrke og vise mangfoldet av det profesjonelle kunstlivet i regionen og ved å gjøre visuell kunst tilgjengelig for et bredt publikum, gjennom felles markedsføring av arrangementet.

Til nå har man registrert 134.000 besøk under Kunst rett vest og 315 kunstnere har deltatt. 

Se mer informasjon på hjemmesiden: Kunst rett vest

Kunst rett vest

Øvre Eiker kommunes rolle i Vestregionen

Lederskapet i Vestregionen går på omgang hvert annet år og i perioden 2015-2017 er det Øvre Eiker kommune som ivaretar lederskapet. Som ordfører er Ann Sire Fjerdingstad leder av Vestregionen i inneværende periode.

I tillegg til den politiske styringen har Vestregionen en parallell "rådmannsledelse" i rådmannsgruppen består av rådmennene og fylkesrådmennene i deltakerkommunene. Det innebærer at Trude Andresen som rådmann i kommunen som leder Vestregionen politisk, leder rådmannsgruppen i samme periode.

* Vestregionens 15 kommuner: Asker, Bærum, Drammen, Hole, Hurum, Krødsherad, Lier, Modum, Nedre Eiker, Ringerike, Røyken, Sande, Sigdal, Svelvik og Øvre Eiker.​​

​Kontaktinformasjon

Øvre Eiker kommune
Christer Best Gulbrandsen
Mob.: 915 59 512

Opprettet: 23.09.2013 13:54