Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kultur og næring

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:27.07.2018 16:10

I de senere årene har det vært et sterkt fokus på samspillet mellom kultur og næring. Det er et mål for Øvre Eiker kommune at representanter med kunst-/kulturkompetanse og næringsaktører møter hverandre i en atmosfære av gjensidig tillit, slik at det kan utvikles innovasjon og variasjonsrikdom i kontaktfeltet mellom dem.

Det fokuseres på kompetanseutvikling og -deling innenfor kunst-, kultur- og næringsfeltet. Gjennom tilrettelegging og samarbeid med aktører på feltet, er kommunen med på å skape gode modeller ved å koble kunst, kultur og næringsliv.

Øvre Eiker er en kommune i en region med stor attraktivitet og en rekke felles utfordringer. Vårt daglige liv blir mer og mer preget av påvirkninger utenfra, både regionalt, nasjonalt og globalt. Det som skjer i andre samfunn påvirker oss særlig gjennom kommunikasjon og kulturelle impulser, i media, gjennom forbruk og i populærkulturen.
Kulturområdet har i de siste årene utviklet seg betydelig og vil fortsette å gjøre det, som respons på impulser utenfra.

Opprettet: 23.09.2013 14:01