Releasekonsert med Terje Espenes

Fredag 1. september slapp Terje Espenes soloalbumet med tittelen «Røtter». Dette er et country-noir album på dialekt, der Espenes synger på morsmålet sitt. Førstkommende torsdag kan høre albumet live på Bibliotekscenen i Hokksund. Albumet har allerede høstet flere gode kritikker, og beskrives som et varmt og nært album med imponerende og storslåtte arrangementer.

Espenes er en erfaren singer/songwriter og musiker fra Dyrøy i Troms som er bosatt i Hokksund. Han er frontmann og låtskriver i det kritikerroste bandet Jack Stillwater som har sluppet anerkjente plater som blant annet debutalbumet Jack Stillwater i 2009, Norwegicana i 2019 og Dusk i 2022. Det er storslått roots musikk som møter oss på disse utgivelsene der bandets koblinger til amerikansk musikk og kultur er påfallende.

Releasekonsert med Terje Espenes på Bibliotekscenen torsdag 7. september. Privat

Nå debuterer Terje Espenes på morsmålet med albumet Røtter med den samme innlevelsen og sjelfulle stemmen som vi har hørt på tidligere utgivelser.

Terje Espenes har gjestet Bibliotekscenen flere ganger tidligere, både med soloprosjekt og som frontfigur i Jack Stillwater. Med seg på scenen denne kvelden har han Eivind Kløverød, Lars Endrerud og Terje Johannesen. Gutta gleder seg stort til å spille og til å få presentere det helt nye materialet for publikum denne kvelden.

Bandet kommer også til å spille utvalgte låter fra forrige utgivelse «Hopes and Dreams - The Songs of Bruce Springsteen» fra 2021.

Inngang kr. 249,-. Bibliotekbaren åpner kl. 19:00.

Foto: Terje Espenes.