Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kommunikasjon

Kommunikasjonsavdelingen er involvert i mye av det som skjer i kommunen. De har ansvaret for kommunens nettsider, sosiale medier og intranett. De er også kommunens pressekontakter, jobber for å synliggjøre mye av det spennende som skjer i en så stor organisasjon som kommunen er, og bidrar til kommunikasjon mellom kommune og innbyggere på ulike plattformer. Kommunikasjonsavdelingen sørger for direktesendinger på Facebook fra kommunestyremøtene for å gjøre disse lettere tilgjengelige for alle som vil følge med.

Om enheten

Kommunikasjonsansvarlig Sunniva Riste-Bjørkli. Foto: Lisa Selin

Sunniva-Riste Bjørkli​ er kommunikasjonsansvarlig i Øvre Eiker kommune. Hun jobber mye "journalistisk", dvs. skriver artikler og tar bilder til hjemmesiden, intranett og sosiale medier fra det politiske liv og ellers annet som skjer i organisasjonen. Sunniva har et hovedansvar utad mot pressen, skriver pressemelding o.l., er presserådgiver overfor egen organisasjon, og yter service til journalister. 


Kommunikasjons- og digitaliseringsrådgiver Cathrine Grøner. Foto: Lisa SelinCathrine Grøner er kommunikasjons- og digitaliseringsrådgiver i kommunen. Hun jobber mye teknisk slik at alle plattformer skal fungere og være oppdaterte. Det er viktig for at informasjonsflyten til innbyggerne skal fungere, at folk skal finne det de leter etter på nettsiden, og at selvbetjeningsløsningene skal gjøre at man sparer tid på søknadsprosesser o.l.  

Kontaktinformasjon

Sunniva-Riste Bjørkli​ (tlf. 951 77 920)
Cathrine Grøner (tlf. 926 19 086)

Åpningstider

Kontaktpersoner