Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

Amundsen, Ann-Mari Endret:02.10.2017 14:58

 

 

 Aktuelt om politikk

Fra 1. januar 2018 er det kommunen som kan vie deg, ikke domstolen

Endringene i ekteskapsloven, nytt trivselssenter på Eikertun og situasjonen rundt demningen i Hoensvannsløken var blant sakene som var oppe til behandling i Formannskapet 11. oktober 2017.

Fortsatt usikkerhet rundt legevakten i Øvre Eiker

​Kommunestyret vedtok i mai 2017 en ny, delt legevaktordning mellom Øvre Eiker og Kongsberg. Nå viser utredningen rundt den nye ordningen at egen legevakt i Øvre Eiker blir en dårlig løsning, med helt uakseptabel ukentlig vaktbelastning for helsearbeiderne.

Politiske møter i oktober 2017

Du finner oversikt over møtetidspunkt og sakspapirer her

Inviterte til idemyldring rundt Buskerudbypakke 2

​Hvordan løser vi transportutfordringer når befolkningen øker, så vi unngår kø, kork og kaos? Dette var blant spørsmålene som innbyggerne ga innspill til da Buskerudbyen inviterte til folkemøte i rådhuset i Hokksund tirsdag 26. september.

Flertall for skogsbilvei på Holtefjell

​Det er stor politisk uenighet om man skal tillate bygging av en skogsbilvei på Holtefjell, men et flertall i kommunestyret stemte for å godkjenne søknaden.  

Politisk enighet om høringssvaret i dobbeltspor-saken

​Kommunestyre behandlet onsdag 20. september høringssvaret til Bane NOR for kommunedelplan for dobbelt jernbanespor fra Gulskogen til Hokksund.

Kommunestyret har møte onsdag 20. september 2017

Du finner oversikt over møtetidspunkt og sakspapirer her

Stemme hjemmefra

​Hvis du ikke kan møte opp i valglokalet på valgdagen på grunn av sykdom eller uførhet, kan du sende en søknad til valgstyret og be om å få stemme hjemme eller der du oppholder deg.

Stemmesteder på valgdagen

​Her finner du en oversikt over stemmesteder på valgdagene 10. og 11. september.

Stor interesse for valgmøte for innvandrere

Onsdag 9. august 2017 fylte kommunestyresalen i rådhuset i Hokksund seg opp av innbyggere med innvandrerbakgrunn som ville lære mer om valget og de ulike politiske partiene.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07