Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:29.08.2022 13:52

 

 

 Aktuelt om politikk

Vil styrke fastlege- og fysioterapitilbudet i Øvre Eiker

​Øvre Eiker kommune har en utfordrende situasjon der helsetjenester, og særlig fastlegeordningen, er under stort press. Gjennom en ny plan legger kommunen nå strategier for å bedre situasjonen. 

Formannskapet behandlet budsjett for 2023

​Onsdag 23. november var det formannskapsmøte i kommunen. Agenda for møtet var i sin helhet budsjett for 2023 og kommuneplanens handlingsdel 2023-2026. 

Økonomisk status i Øvre Eiker kommune 2. tertial

​Onsdag 2.november behandlet kommunestyret tertialmelding 2 for 2022. Per 2. tertial styrer kommunen mot et netto driftsresultat på 13 millioner kroner. 

Kommunestyret har møte onsdag 2. november 2022

Her finner du saksdokumenter, lenke til direktesending av kommunestyret og møtetidspunkter. 

Forslag til budsjett 2023

​Kommunedirektør Trude Andresen la frem forslag til budsjett for 2023 torsdag den 20. oktober.

Øvre Eiker kåret til landets 16. mest åpne kommune

​Øvre Eiker fikk en god plassering, 16. plass av 356, i årets Åpenhetsbarometer utført av Pressens offentlighetsutvalg (POU) og Kommunal Rapports undersøkelse av norske kommuners åpenhet.

Konstitueres som kommunedirektør

Kommunedirektør Trude Andresen har sagt opp sin stilling og har siste arbeidsdag 31. oktober. 21. september vedtok kommunestyret at Leif Arne Steingrimsen skal konstitueres som ny kommunedirektør. 

Eiker-konferansen gjennomført for første gang

​Representanter fra et bredt utvalg av næringer var tirsdag 20. september samlet til tidenes første Eiker-konferanse på Vestfossen kunstlaboratorium. Og det er mye spennende som skjer i næringslivet i Øvre Eiker! 

Ny gang- og sykkelvei ferdig på Loesmoen

​Siden våren 2022 har det skjedd mye langs Drammensveien på Loesmoen. Nå står nytt strekke med gang- og sykkelvei ferdig, i stor grad finansiert av midler fra Buskerudbyen. 

Flytter Solbakken barnehage midlertidig

​Barnehagen trenger nye lokaler da dagens barnehage ikke lenger tilfredsstiller krav til miljørettet helsevern. I tillegg ligger byggene i kvikkleireområdet i Skotselv. Formannskapet gikk i sitt møte 7. september inn for å flytte barnehagen midlertidig til leide lokaler i Bingsveien 165 (tidligere bibelskolen), og kommunestyret fattet det endelige vedtaket 21. september. 


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07