Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.04.2019 17:34

 

 

 Aktuelt om politikk

Vedtak om ny dam i Hoensvannsløken

​Kommunestyret gikk enstemmig inn for å bygge ny murdam i Hoensvannsløken. Kommunen sørger med dette for en oppgradering og sikring av et av de viktigste friluftsområdene i Øvre Eiker.

Vedtok midlertidig løsning for Hokksund barneskole

​Det haster med å få på plass en midlertidig løsning på Hokksund barneskole. Onsdag vedtok flertallet i kommunestyret at administrasjonen skal vurdere å leie mer lokaler av idrettslaget ved Falkbanen, og om det er mulig å søke om dispensasjon for å bruke eksisterende brakker fram til ny skole står ferdig.

Se opptak av kommunestyret 3. april 2019

​Her kan du se opptak av kommunestyret sitt møte den 3. april 2019.

Kommunestyret har møte onsdag 3. april 2019

Du finner sakspapirer og møtetidspunkter her.

Jobber med midlertidig løsning for Hokksund barneskole

​Kapasiteten på Hokksund barneskole er sprengt, og kommunen jobber i første omgang med å finne en midlertidig løsning fra høsten 2019. 13. mars ble saken behandlet i formannskapet.

Ønsker å selge sameiet "Sanssouci"

​Driften ved Hassel fengsel er lagt ned, og flere av kommunene som eier eiendommen "Sanssouci" som fengselet brukte, vurderer nå å selge.

Status etter ett år med legevakt i Kongsberg

​Kongsberg interkommunale legevakt fungerer godt for befolkningen i Øvre Eiker kommune, melder kommunelegen til formannskapet og Fagkomite 4. 

Støtte til skaperverksted i Vestfossen

​Formannskapet innstilte 13. mars å støtte en forening i Vestfossen med 168.600 kroner. Pengene skal brukes til å lage et skaperverksted i Vestfossen for alle innbyggere i Øvre Eiker.

Demokratidugnad fram mot valget

​Øvre Eiker kommune vil jobbe sammen med rådene, grendeutvalg og frivilligheten for å sette fokus på demokratiet. Målet er økt valgdeltakelse ved kommune- og fylkestingsvalget i september.

Med fokus på etikk

​Både kommunens ansatte, ledere og politikere kan komme opp i situasjoner hvor man blir usikker på hva som er rett og galt. Derfor er det nå satt ekstra fokus på etiske dilemmaer og vedtatt nye etiske retningslinjer.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07