Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.04.2019 17:34

 

 

 Aktuelt om politikk

Direktesending av kommunestyremøte 22. oktober 2019

Det avtroppende kommunestyret har sitt siste møte 22. oktober fra kl. 16. Du kan se møtet direkte på kommunens Facebook-side. 

Ordfører Ann takket for seg

​Torsdag 17. oktober var det duket for tradisjonsrik kommunestyremiddag på Fossesholm herregård. Ordfører i Øvre Eiker gjennom ti år, Ann Sire Fjerdingstad, brukte anledningen til å takke for seg.

Nytt vedtak om modulbygg ved Hokksund barneskole

​Hokksund barneskole har igjen vært oppe til politisk behandling. Bakgrunnen denne gangen var pålegg som vi har fått fra kommunelege etter forskrift om miljørettet helsevern og pålegg fra arbeidstilsynet.

Status for selskapene - stor optimisme

​Til møte i eierutvalget 25. september var Øvre Eiker Energi AS, Eiker Eiendomsutvikling AS og Øvre Eiker kommunale Eiendom KF invitert. Dette var siste møtet i eierutvalget i denne perioden, og utvalget ønsket en status for selskapene og hvordan de ser på fremtiden.

Historiske rammer rundt det siste Formannskapet

181 år etter at det første formannskapet i Eger kommune ble avholdt i Falchegården, var dagens Formannskap tilbake i historiske omgivelser.

Valg: Det nye kommunestyret

​Her kan du se hvilke 37 representanter som kommer til å sitte i det nye kommunestyret.

9. september er det kommunestyre- og fylkestingsvalg

Men du kan også forhåndsstemme helt frem til fredagen før valgdagen. Fra 2. - 6. september kan du stikke innom Servicesenteret på rådhuset fra 08:00 til 19:00 for å stemme. Husk å ta med gyldig legitimasjon.​

Eikerdebatten: Kommunevalget 2019

​Hva slags kommune ønsker vi at Øvre Eiker skal være? I forkant av kommunevalget 9. september har biblioteket invitert sentrale kommunepolitikere og ordførerkandidater til debatt.

Valg 2019 - Forhåndsstemmegivning

​Hvis du ikke kan møte fram i valglokalet på valgdagen mandag 9. september, kan du stemme på forhånd i perioden 12. august til 6. september. Her finner du mer informasjon om forhåndsstemming, forhåndsstemming ved institusjoner og hjemmestemming. Bla til nederst på denne siden for å finne oversikt over hvor du kan stemme på valgdagen 9. september.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07