Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.04.2019 17:34

 

 

 Aktuelt om politikk

Slutter som kommunedirektør i Øvre Eiker

​Trude Andresen har vært kommunedirektør i Øvre Eiker kommune siden 2015. Den 1. november tiltrer hun sin nye stilling som kommunedirektør i Indre Østfold kommune.

Økonomisk status i Øvre EIker kommune 1. tertial

​Onsdag 15. juni behandlet kommunestyret tertialmelding nummer 1 for 2022. 

Kommunen skal flagge for urfolk og minoriteter

​Kommunestyret gikk i sitt møte 15. juni inn for at kommunen skal flagge på rådhuset på samefolkets, kvenfolkets, rom- og romanifolkets og etter hvert skogfinnenes nasjonaldag. - Dette viser en respekt for oss som folk, sier generalsekretæren i Norske kveners forbund

Buskerudbyen får 425 millioner til grønnere reiser

​Buskerudbyen får 425 millioner kroner i belønningsmidler fra Staten frem mot 2025 for å satse videre på buss, billigere billetter, sykkel og gange.

Politiske møter i juni

Her finner du saksdokumenter, møtetidspunkter og lenke til opptak av kommunestyret.

Hvordan skal kommunen framover bruke pengene på en best mulig måte?

​Folkevalgte, tillitsvalgte og ledere og ansatte i administrasjonen var onsdag 8. juni samlet til heldags budsjettseminar på Buskerud folkehøg

Starter opp pilotprosjekt mot utenforskap på Ormåsen

Kommunen har i vår samarbeidet med både skolen, barnehagen, grendeutvalget og ulike frivillige aktører på Ormåsen for å se på tiltak som kan testes ut i arbeidet mot at noen faller utenfor. Formannskapet støtter opp om tiltakene og gir klarsignal til oppstart av prosjektet «Inkluderende Ormåsen». 

Møtte opp på Folkets hus for å påvirke kommunens prioriteringer

​Hvert år i desember bestemmer kommunestyret hva kommunen skal bruke tid og penger på de neste fire årene. Vi ønsker at innbyggerne skal komme med sine innspill til budsjettprosessen, og derfor ble det satt av en kveld på Folkets hus i Vestfossen for de som ønsket å møte opp for å legge frem forslag eller diskutere løsninger med administrasjon og politikere.

Samarbeidsarenaen Drammensregionen etablert

Onsdag 20. april møttes ordførerne i Drammen, Lier, Holmestrand og Øvre Eiker for å undertegne avtalen om det interkommunale samarbeidet Drammensregionen.

Øvre Eiker høyt oppe i kåring av boligvennlighet

​Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL) har gjennomført en kåring av Norges mest boligvennlige kommuner. Øvre Eiker kommune kommer ut som Norges 17. mest boligvennlige kommune og havner på en flott 11. plass når det gjelder tilrettelegging for utbygging av nye boliger i kommunen.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07