Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.04.2019 17:34

 

 

 Aktuelt om politikk

Det blir ny familiebarnehage på Ormåsen

Kommunestyret sa onsdag 16. juni ja til etablering av ny familiebarnehage på Ormåsen. Barnehagen skal være en avdelingen av Ormåsen barnehage og blir derfor kommunal. 

Ny Hokksund barneskole

​Kommunestyret har besluttet at det skal lages et forprosjekt som grunnlag for en beslutning om å bygge en ny barneskole på Loesmoen.

Fra deltid til heltid

​Høy andel deltidsansatte er en av de største utfordringene norske kommuner har som arbeidsgiver. Å bygge heltidskultur innbærer å tenke nytt rundt hvordan tjenestene og arbeidstiden organiseres.

Setter i gang reform av barnevernet i 2022

Stortinget har besluttet at barnevernet skal reformeres på flere områder fra januar 2022. ​I denne møterunde, deriblant i kommunestyret 16. juni, ble det lagt frem en sak om barnevernsreformen – en oppvekstreform, til diskusjon og muligheter for innspill.  

Åpning av skate- og streetbasketanlegget på Darbu

​Mandag 14. juni var det storstilt åpning av skate – og streetbasketanlegget ved Darbu skole. Det er Fiskum IL, i samarbeid med FAU og skolen, som har oppgradert uteområdet. 

Kommunestyret har møte 16. juni 2021

Her finner du informasjon om møtetidspunkt og sted, samt saksdokumenter.

Mulig flere barnehageplasser på Ormåsen

​Politikerne i utvalg for oppvekst og formannskapet bestemte tidligere denne uka at det skal etableres nye barnehageplasser på Ormåsen. 

God skatteinngang og befolkningsvekst i Øvre Eiker

​Onsdag 2. juni behandlet formannskapet tertialmelding 1/2021. Tertialmeldingen er kommunedirektørens rapportering til kommunestyret, med tanke på økonomisk stilling og oppfølging av mål og strategier for 2021.

2,55 millioner til koronarammede bedrifter

​Kommunestyret behandlet i forrige uke en sak om tildeling av midler fra den kommunale kompensasjonsordningen for lokale virksomheter.

Høring: Godtgjøring til folkevalgte

​Kommunestyret i Øvre Eiker kommune vedtok i sak 29/21 den 24. mars 2021 å legge Forskrift til godtgjøring til folkevalgte i Øvre Eiker ut på høring (ihht. forvaltningslovens § 37).


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07