Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.04.2019 17:34

 

 

 Aktuelt om politikk

Kommunestyret har møte 19. juni 2019

Du finner sakspapirer og møtetidspunkt her.

Øker potten for startlån

​Formannskapet gikk i møtet 5. juni enstemmig inn for å øke potten for startlån med 10 millioner for inneværende år, slik at den i 2019 er på totalt 25 millioner kroner. Det betyr at flere innbyggere som har problemer med å få lån i vanlig bank, kan få mulighet til å eie egen bolig.

Røren grendeutvalg besøkte formannskapet

​Øvre Eikers by- og grendeutvalg skal alle få presentere seg for politikerne. Onsdag 5. juni var turen kommet til Røren.

Ser på alternativer til nytt svømmetilbud

​Skal dagens svømmehaller pusses opp, eller skal det bygges et stort nytt opplevelsessenter? Onsdag 5. juni diskuterte formannskapet framtidens svømmetilbud i Øvre Eiker.

Lærernormen oppfylles fra høsten 2019

I forbindelse med behandling av tertialmelding 1 i 2019, foreslår rådmannen å styrke budsjettrammen til Oppvekst med 2,5 millioner kroner.

Øvre Eiker rådhus - et bygg med stort potensial

​I snart 47 år har rådhuset hatt en sentral plass i Hokksund og Øvre Eiker. Nå prøver kommunen å se nytt på bruken av det store bygget, og kommunedirektøren ber politikerne om innspill på hvordan rådhuset kan bli en god møteplass for innbyggerne i Øvre Eiker.

Går inn for skatepark i Skotselv

​Politikerne i formannskapet støttet onsdag opp om ny skatepark i Skotselv.

Kommunestyret orientert om eierskap og formålsbygg

​Øvre Eiker Kommunale Eiendom KF har overtatt driften av kommunens formålsbygg fra 1. april 2019. I går fikk politikerne i kommunestyret en innføring i bruken av og tilstanden til kommunens mange formålsbygg, eierskap og interkommunale samarbeid som kommunen er involvert i. 

​​Slik ser de for seg framtidens skoler i Øvre Eiker

​Oppgaveutvalget, som består av politikere og innbyggere, har fått i oppgave av kommunestyret å se på framtidens skolebehov og skolestruktur. Se hvilke alternativer de ser for seg.

Innvandrerrådet arrangerte politisk paneldebatt

​Onsdag 22. mai arrangerte Buskerud innvandrerråd paneldebatt i rådhuset. Målet er å øke kunnskapen om demokratiet, de politiske partiene og å øke valgdeltakelsen blant minoriteter i Buskerud.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07