Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:29.08.2022 13:52

 

 

 Aktuelt om politikk

Øvre Eiker kåret til landets 16. mest åpne kommune

​Øvre Eiker fikk en god plassering, 16. plass av 356, i årets Åpenhetsbarometer utført av Pressens offentlighetsutvalg (POU) og Kommunal Rapports undersøkelse av norske kommuners åpenhet.

Konstitueres som kommunedirektør

Kommunedirektør Trude Andresen har sagt opp sin stilling og har siste arbeidsdag 31. oktober. 21. september vedtok kommunestyret at Leif Arne Steingrimsen skal konstitueres som ny kommunedirektør. 

Eiker-konferansen gjennomført for første gang

​Representanter fra et bredt utvalg av næringer var tirsdag 20. september samlet til tidenes første Eiker-konferanse på Vestfossen kunstlaboratorium. Og det er mye spennende som skjer i næringslivet i Øvre Eiker! 

Kommunestyre hadde møte onsdag 21. september 2022

Her finner du saksdokumenter, møtetidspunkter og opptak av sendingen.

Ny gang- og sykkelvei ferdig på Loesmoen

​Siden våren 2022 har det skjedd mye langs Drammensveien på Loesmoen. Nå står nytt strekke med gang- og sykkelvei ferdig, i stor grad finansiert av midler fra Buskerudbyen. 

Flytter Solbakken barnehage midlertidig

​Barnehagen trenger nye lokaler da dagens barnehage ikke lenger tilfredsstiller krav til miljørettet helsevern. I tillegg ligger byggene i kvikkleireområdet i Skotselv. Formannskapet gikk i sitt møte 7. september inn for å flytte barnehagen midlertidig til leide lokaler i Bingsveien 165 (tidligere bibelskolen), og kommunestyret fattet det endelige vedtaket 21. september. 

Hagaøya får bru og tilrettelegges for alle

​En stor testamentarisk gave gjør det mulig for kommunen å lage bru over til Hagaøya og tilrettelegge den for friluftsliv for innbyggerne. 

Kom med innspill til kommunebudsjettet!

​Kommuneadministrasjonen jobber nå med sitt budsjettforslag, og i de politiske møtene 6. og 7. september skal alle de politiske utvalgene og formannskapet gi sine innspill 

Postlister og politiske saker fra før 3. april 2022

​Nå kan du endelig finne igjen politiske saker og postlister fra før omleggingen til nytt sak- og arkivsystem.

Buskerudbyen – belønningsavtale 2022-2025 kan gi over 400 millioner i støtte

​Kommunestyret i Øvre Eiker godkjente i sitt ekstraordinære møte 16. august ny belønningsavtale for Buskerudbyen. Avtalen sikrer at Buskerudbyen, og dermed også Øvre Eiker, får statlige midler til blant annet å videreutvikle busstilbudet, senke priser på kollektivreiser og bedre tilbudet til syklende.  


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07