Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.08.2018 12:58

 

 

 Aktuelt om politikk

Politiske møter i januar 2019

Du finner sakspapirer og møtetidspunkter her.

Går inn for urnelund i Vestfossen

​Kommunestyret har vedtatt å bevilge penger til en urnelund ved Vestfossen kirke. Urnelunden kan stå klar i løpet av de neste fire årene.

Kommunestyret vedtok budsjett for 2019

​Kommunestyret vedtok i sitt møte 12. desember budsjett for 2019 og økonomiplan for årene 2020-2022. Budsjettet for neste år er stramt, men det er et budsjett som tar tak i de viktigste utfordringene i kommunen.

Jobber tverrfaglig for å gi barn en god oppvekst

​For å skape de beste vilkårene for barn og unges oppvekst i Øvre Eiker, har en rekke tjenester nå forpliktet seg til et tettere tverrfaglig samarbeid.

Disse sakene vil ungdomsrådet jobbe for

​Ungdomsrådet presenterte sitt handlingsprogram for kommunestyret 12. desember. Psykisk helse blant ungdom er blant sakene de vil sette fokus på.

Små endringer i de kommunale gebyrene

​Har du barn i skolefritidsordning, vil du i 2019 oppleve et lite hopp i betalingssatsene. En god nyhet er at ungdom opp til 18 år nå kan bade gratis i svømmehallene.

Opptak av kommunestyremøte 12. desember 2018

​Her kan du se opptak av kommunestyremøtet 12. desember 2018.

Rådmannens forslag til økonomiplan behandlet i Formannskapet

​Vern av matjord, flere digitale tavler til skolene og større fokus på barn og unges psykiske helse var blant endringene som Formannskapet vedtok for neste års budsjett.

Utreder håndheving av parkeringsbestemmelsene

​Kommunestyret gikk enstemmig inn for å undersøke mulighetene for å håndheve de allerede vedtatte parkeringsbestemmelsene. 

Her er det nye ungdomsrådet

​Medlemmene i det nye ungdomsrådet i Øvre Eiker ble møtt med applaus fra kommunestyrerepresentantene under møtet 31. oktober. Les mer om hva de engasjerte ungdommene er opptatte av og vil jobbe med framover.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07