Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.04.2019 17:34

 

 

 Aktuelt om politikk

Slik jobber barnevernet - møt leder Lene Grendal

​Barneverntjenesten har over mange år hatt store utfordringer. Øvre Eiker har omsorgsansvar for svært mange barn sammenlignet med andre kommuner. Vi stilte noen spørsmål til barnevernleder Lene Grendal som startet i jobben høsten 2019. 

Se opptak av kommunestyrets møte 9. september 2020

Her finner du møtetidspunkt og sakspapirer.

Nye barnehageplasser i Hokksund

​Politikerne skal i høst avgjøre plassering for en ny kommunal barnehage i Hokksund. Men det skjer mer spennende på barnehagefronten i Øvre Eiker. 

Går inn for å bevare ungdomsskolen i Vestfossen

​Politikerne i formannskapet går inn for å beholde både Hokksund og Vestfossen ungdomsskoler slik de er i dag. Hva som skjer med ungdomsskoleelevene fra Skotselv, har de derimot ikke landet på. 

Forbud mot vannskuter og regulering av hastighet for motorbåter

​I møte den 13.05.2020 vedtok Øvre Eiker kommunestyre en forskrift om bruk av motorbåt og vannskuter i Øvre Eiker kommune.

Ordførere på busstur for å se ny Oslo-ring

​En styringsgruppe med representanter fra flere kommuner har møttes for å se på mulighetene for en ny Ring 4 rundt Oslo.

Kommunestyret bevilget ekstra midler til vedlikehold og oppgradering

​Koronapandemien har rammet næringslivet hardt. Dette har ført til mange permitteringer og følgelig fare for at sunne bedrifter skal gå overende. For å motvirke dette, og bidra til å holde arbeidsledigheten så lav som mulig, har Stortinget beviglet ekstra midler til kommunesektoren, og Øvre Eiker kommune mottar nå 8.9 millioner kroner. Kriteriene for å motta midlene er at det er nye prosjekter, eller prosjekter som er ferdig planlagt, og som kan gjennomføres raskt. Midlene kommer i tillegg til midler som allerede er bevilget lokalt.

Reguleringsplan for Fosenjordet i Vestfossen vedtatt

​Kommunestyret vedtok i 17. juni 2020 enstemmig reguleringsplan for nytt boligområde sentralt i Vestfossen; Fosenjordet.

Flertall i kommunestyret for ny skole på Loesmoen

​Onsdag 17. juni ble det vedtatt i kommunestyret å igangsette en prosess for å anskaffe en ny Hokksund barneskole på Loesmoen.

Knapt flertall for ny skole på Loesmoen

​Onsdag 27. mai ble det vedtatt i formannskapet å igangsette en prosess for å anskaffe en ny Hokksund barneskole på Loesmoen.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07