Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

Amundsen, Ann-Mari Endret:02.10.2017 14:58

 

 

 Aktuelt om politikk

Budsjettet behandlet i formannskapet

​Det ble mer til barn, unge og frivilligheten da Formannskapet behandlet rådmannens forslag til budsjett 2018 i sitt møte 15. november.

Politiske møter november/ desember 2017

Du finner oversikt over møtetidspunkt og sakspapirer her

Nytt trivselssenter på Eikertun

​I løpet av 2018, blir det etablert et nytt trivsels- og mestringssenter på Eikertun helsehus.  ​Senteret skal bidra til livsglede og aktivitet for hjemmeboende eldre og gi pårørende med store omsorgsoppgaver avlastning.

Pressemelding: budsjett 2018-2021

​Rådmannens forslag til økonomiplan 2018-2021, satsingsområder, mål og tiltak for 2018.

Ny legevakt for Øvre Eiker blir på Kongsberg

​Kommunestyret har vedtatt at legevakt for Øvre Eikers innbyggere blir i Kongsberg i årene framover. Nattlegevakt på Kongsberg trer i kraft allerede 1. november, slik det ble besluttet av kommunestyret i mai i år.

Fra 1. januar 2018 er det kommunen som kan vie deg, ikke domstolen

Endringene i ekteskapsloven, nytt trivselssenter på Eikertun og situasjonen rundt demningen i Hoensvannsløken var blant sakene som var oppe til behandling i Formannskapet 11. oktober 2017.

Fortsatt usikkerhet rundt legevakten i Øvre Eiker

​Kommunestyret vedtok i mai 2017 en ny, delt legevaktordning mellom Øvre Eiker og Kongsberg. Nå viser utredningen rundt den nye ordningen at egen legevakt i Øvre Eiker blir en dårlig løsning, med helt uakseptabel ukentlig vaktbelastning for helsearbeiderne.

Politiske møter i oktober 2017

Du finner oversikt over møtetidspunkt og sakspapirer her

Inviterte til idemyldring rundt Buskerudbypakke 2

​Hvordan løser vi transportutfordringer når befolkningen øker, så vi unngår kø, kork og kaos? Dette var blant spørsmålene som innbyggerne ga innspill til da Buskerudbyen inviterte til folkemøte i rådhuset i Hokksund tirsdag 26. september.

Flertall for skogsbilvei på Holtefjell

​Det er stor politisk uenighet om man skal tillate bygging av en skogsbilvei på Holtefjell, men et flertall i kommunestyret stemte for å godkjenne søknaden.  


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07