Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:02.08.2018 12:58

 

 

 Aktuelt om politikk

Vil du påvirke framtidas skole i Øvre Eiker?

​Vi søker medlemmer til et oppgaveutvalg som skal lage et forslag til skolebehovsplan for Øvre Eiker. Både ungdommer og voksne oppfordres til å søke. 

Kommunestyret har vedtatt bygging av ny demning i Hoensvannsløken

​Situasjonen rundt demningene og vannstanden i Hoensvannet har vært oppe til politisk behandling i flere runder. Nå har kommunestyret valgt en løsning for istandsetting av demningen.

Politisk flertall for Buskerudbypakke 2

​Kommunestyret har i sitt møte 20. juni tatt endelig avgjørelse på at de støtter opp om forslaget til ny Buskerudbypakke 2. Fire representanter stemte imot, de resterende 33 stemte for og sørget for flertall.

Onsdag 20. juni kl 15:00 har kommunestyret møte

Du finner sakspapirer og møtetidspunkt her

Partiene står sammen for å frede barneskolene i Øvre Eiker

​Alle de politiske partiene er enige om at barneskolene i Øvre Eiker skal bevares som de er i dag. Det ble klart da det videre arbeidet med skolebehovsplanen ble behandlet i Partsammensatt utvalg og Formannskapet 6. juni.

Går mot avslutning for Vestregionen

​Kommunestyret gikk i sitt møte 9. mai enstemmig inn for at det interkommunale samarbeidet Vestregionen skal avsluttes i sin nåværende form.

Totalforbud mot heliumballonger i Øvre Eiker

​Kommunestyret har vedtatt et totalforbud mot gatesalg av heliumballonger, ikke bare på 17. mai, men hele året.

Politikerne støtter eget postnummer og post-i-butikk på Ormåsen

​Ormåsen har endelig fått en stor og flott matbutikk, men mangler Post i Butikk. Ormåsen har også hele veien hatt postnummer 3320 Vestfossen. Dette kan det nå bli en endring på.

Politikerne går videre i arbeidet med skolebehovsplanen

​Høsten 2017 satte kommunen i gang en skole- og barnehageanalyse for å få et bedre beslutningsgrunnlag for framtidige investeringer i skole og barnehager. Planen var klar i starten av mars 2018.

Driftsresultat for 2017: 35,2 millioner kroner i mindreforbruk

​Det ble en gledelig avslutning på Øvre Eiker kommunes driftsregnskapet for 2017. Det ble gjort opp med et positivt netto driftsresultat på 35,2 millioner kroner.


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07