Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

  Endret:29.08.2022 13:52

 

 

 Aktuelt om politikk

Vedtok bygging av ny barneskole på Loesmoen

​Kommunestyret i Øvre Eiker vedtok i sitt møte 18. januar å gå videre med en full utbygging av ny Hokksund barneskole på Loesmoen med flerbrukshall. Kommunestyret vedtok også å gå videre med opsjonen for svømmehall. Prosjektet skal nå over i en samspillsfase. 

Ny kommunedirektør ansatt

​Leif Arne Steingrimsen er ansatt som ny kommunedirektør i Øvre Eiker kommune. Det vedtok et enstemmig kommunestyre i sitt ekstraordinære møte 18. januar. 

Kommunestyret har møte onsdag 18. januar 2023

Her finner du saksdokumenter, møtetidspunkt og lenke til direktesending.

Ansettelse av ny kommunedirektør - innstilling fra ansettelsesutvalget

​Ansettelsesutvalget bestående av Knut Kvale (Sp), Tonje Adelsten (Sp), Adrian Tollefsen (H) og Niclas Tokerud (A) har innstilt på at konstituert kommunedirektør Leif Arne Steingrimsen ansettes som kommunedirektør på permanent basis. 

Julehilsen fra ordfører Knut Kvale

​God jul og godt nyttår til alle!

Ny Hokksund barneskole, valg av entreprenør og overgang til samspillsfasen

​I tråd med kommunestyrets vedtak i PS 23/2022 fra 23. mars 2022, har Øvre Eiker kommunale eiendom KF gjennomført anbudskonkurranse for ny Hokksund barneskole.  I henhold til forskrift om offentlige anskaffelser, innstiller Øvre Eiker kommunale eiendom KF på at det inngås kontrakt med Skanska Norge AS.

Kommuneplanens handlingsdel 2023-2026 og budsjett 2023 vedtatt

​Kommunestyret vedtok i sitt møte 14. desember kommuneplanens handlingsdel for de tre neste årene og budsjett for 2023. Kommunedirektørens forslag ble vedtatt, med de endringene som ble avklart i Formannskapet. 

Kommunestyret oppretter Byggeskikkspris

​Øvre Eiker kommune skal i 2023 dele ut en ny pris – byggeskikksprisen. Prisen skal deles ut til personer eller selskaper med prosjekter innen bygg og/eller anlegg som kan bidra til å heve, fornye og utvikle den allmenne byggeskikken. 

Kommunen gir en million til økonomisk vanskeligstilte til jul

​​Det er ikke tvil om at hverdagen har blitt økonomisk tøffere for mange gjennom 2022. Ordfører og kommunedirektør tok derfor initiativ til at kommunestyret bevilger en million kroner til Frelsesarmeen - avdeling Hokksund, for å iverksette tiltak for dem som trenger det aller mest. 

Øvre Eiker vil ta imot flyktninger også i 2023

​Hvordan tar Øvre Eiker kommune vare på flyktningene som kommer til oss? Og hvor mange flyktninger kan kommunen ta imot og bosette i 2023? Disse var blant spørsmålene var oppe til behandling i formannskapet 30. november. 


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07