Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Politikk

Amundsen, Ann-Mari Endret:02.10.2017 14:58

 

 

 Aktuelt om politikk

Eiendomsforvaltningen organiseres som KF

​H, Frp og Krf snudde i kommunestyret 21. februar og går likevel ikke inn for at kommunale bygg skal overføres til Eiker Eiendomsutvikling AS. Bortsett fra SVs ene stemme, gikk et samlet kommunestyre inn for KF, kommunalt foretak, for organisasjonsform.

Vil sikre Norsk motorhistorisk senter på lang sikt - blir stiftelse

Kommunestyret vedtok 21. februar at Norsk motorhistorisk senter skal organiseres som en stiftelse. Tanken er å sikre at den folkekjære kulturinstitusjonen skal består til beste for bilentusiastene og for alle innbyggerne i Øvre Eiker.

Vil gjøre Frivillighetssentralen kommunal

Kommunestyret støtter forslaget om at Øvre Eiker frivillig sentral skal bli kommunal.

Alle har en psykisk helse

​Psykisk (folke)helse var tema på kommunestyrets heldagsmøte i februar. Øvre Eiker kommune har kopiert Stangehjelpa fra Stange kommune, og opprettet i fjor Øvre Eiker-hjelpa, et lavterskeltilbud for innbyggere som trenger noen å snakke med når de har det vanskelig. I den forbindelse gjestet Birgit Valla, psykologspesialist og leder av Stangehjelpa, kommunestyrets møte for å fortelle om suksesshistorien til Stangehjelpa for en fullstatt sal av politikere og tilhørere.

Kommunestyrets møte er onsdag 21. februar 2018

Du finner oversikt over møtetidspunkt og sakspapirer her

Innkallinger til politiske møter 7. feb 2018

​Det er noen tekniske problemer med møteinnkallingene til 7. februar 2018 i eInnsyn. Her finner du de fullstendige innkallingene.

Øvre Eiker Energi - informasjon om salgsprosessen

​Øvre Eiker kommune har vedtatt å gjennomføre en prosess med tanke på salg av Øvre Eiker Energi. Det har vært en lang prosess som begynte med den såkalte Reiten-rapporten i 2014, som foreslo endringer i rammebetingelsene til energisektoren.

Folkemøte om Buskerudbypakke 2

​17. januar kl 18.30 avholdes det et felles folkemøte for innbyggerne i Lier, Drammen, Nedre Eiker og Øvre Eiker om de alternative tiltakspakkene og bomkonseptene.  

Kommunestyret informeres om Øvre Eiker Energi AS

​Mandag 22. januar 2018 kl 18:00 er kommunestyrets medlemmer invitert til et informasjonsmøte om prosessen rundt salg av Øvre Eiker Energi AS.

Se de kommunale gebyrerene for 2018

Kommunestyret vedtok 13. desember de nye gebyrene og betalingssatsene for 2018. Se en oversikt over de største endringene.  ​


Kontaktinformasjon

Servicesenteret 
Tlf. 32 25 10 00

Opprettet: 11.09.2013 14:07