Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Framtidens kommune

Grøner, Cathrine Endret:18.07.2016 13:52
Illustrasjonsbilde av vei

​Bli med på å bestemme veien videre! Foto: Grøner

​​​​Kjenner du noen som kunne tenke seg å være med i oppgaveutvalget "Framtidens kommune" i sommer - eller har du lyst til å være med selv?

​Kommunestyret gjorde følgende vedtak i sitt møte 22.6.2016:

“Tid har vært en gjentakende faktor i kommunereformprosessen. Øvre Eiker ønsker å bruke mer tid for å finne gode løsninger i løpet av høsten 2016. Det nedsettes derfor et oppgaveutvalg, bestående av innbyggere, representanter for posisjonen, opposisjonen, administrasjonen, frivilligheten og relevante interesseforeninger som skal jobbe med kommunereformen til beste for Øvre Eiker. Gruppelederne enes om sammensetningen av oppgaveutvalget.
Begrunnelse: Det er viktig med mer tid for å utarbeide et godt forslag for Øvre Eiker.”

Mandat

Rådmannen er bedt om å følge opp dette vedtaket, og tolker oppdraget slik at Oppgaveutvalget skal settes sammen av innbyggere med ulik alder, bosted, utdannelse, etnisk bakgrunn, kjønn og faglig kompetanse. Representanter for posisjonen og opposisjonen i kommunestyret vil delta i arbeidet. Administrasjonen i kommunen vil være med som medhjelpere i arbeidet.​

Les mer om hva slags utfordringer oppgaveutvalget skal jobbe med, og hvordan du kan melde din (eller andres) interesse her: 
OBS: Det er en skrivefeil i invitasjonen - kommunens telefonnummer er ​​32 25 10 00​, og ikke 32 15 10 00.

Vedlegg (listet i samme rekkefølge som dokumentet over - samtlige lenker åpnes i en ny fane):

Opprettet: 05.07.2016 13:29