Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Selge varer eller tjenester til kommunen

Grøner, Cathrine Endret:19.08.2020 14:21

Kommunen konkurranseutsetter i utgangspunktet alle varer og tjenester som har en verdi over 100 000 kroner.

For anskaffelser under 1.3 millioner sendes en invitasjon ut til tre (3) eller flere leverandører på e-post eller via Mercell.

I tråd med innkjøpsstrategien velger kommunen ut lokale leverandører ved disse anskaffelsene under forutsetning at det finnes en lokal leverandørmarked. Det er derfor viktig at lokale leverandører er aktive i å søke opp fagavdelingene for å vise frem seg og sine konkurransefortrinn.

Anskaffelser som har en estimert verdi over 1.3 millioner publiseres på Doffin (Database for offentlige innkjøp). Doffin er en nasjonal kunngjøringsdatabase for offentlige anskaffelser.

Anskaffelser som har en estimert verdi over 2 millioner publiseres i den internasjonale kunngjøringsdatabasen TED (Tenders Electronic Daily), men publiseres også i Doffin databasen.

Kommunen prøver å gi lokale tilbydere beskjed når en konkurranse har blitt publisert når vi er kjent med at det finnes en lokal marked. Til tross for dette bør lokale tilbydere også følge med på utlysninger fra det offentlige på Doffin, da tilbydere har et selvstendig ansvar for å holde seg oppdatert om nye potensielle oppdrag fra kommunens side.

Når man finner en publisert anskaffelse i Doffin som man ønsker å gi tilbud på, trykker man på en link for å komme inn i oppdragsgivers KGV (KonkurranseGjennomføringsVerktøy).

Øvre Eiker kommunes KGV heter Mercell og det er gratis å levere tilbud i Mercell.

Tilbyder må huske på å inngi sitt tilbud i Mercell (ikke på e-post) og forholde seg nøye til de tidsfrister som oppdragsgiver satt opp for disse konkurranser. Oppdragsgiver har plikt til å avvise for sent innkomne tilbud iht. anskaffelsesreglene.

Mercell kan bidra med anbudsvarsling for oppdrag som publiseres både av kommunen og av andre offentlige oppdragivere i Norge og Europa alt etter ønske. Under finner du en kort informasjonsvideo.

 

Opprettet: 05.03.2019 17:19