Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Friskliv barn og unge

Støstad, Laila-K Endret:26.08.2022 13:17


Friskliv barn og unge tilbyr ukentlig gruppeaktivitet for barn og ungdom. Det tilbys også individuelle samtaler i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og søvn for familier med barn i grunnskolealder.

Brosjyre Friskliv barn og unge: Friskliv barn og unge_.pdf

Grupper: Helse og livsstil 9 – 12 år Dette er et aktivitetstilbud til hele familien! Målgruppa er familier med barn som er inaktive/overvektige, eller står i fare for å bli overvektig . Aktivitetsgruppa samles to ganger i uken, tirsdager og torsdager  kl. 16.00-17.00. Begge dager har vi tid i Sentrumshallen Hokksund, men vi er også andre stedere og prøver ut andre aktivitetstilbud. En kveld i måneden er det felles aktivitet for barn og foresatte.  Noen av disse kveldene inneholder også ulike tema knyttet til fysisk aktivitet og kosthold.
Her kan du lese brosjyra til Helse og livsstil: helse og livsstil.

Aktiv 13 – 16 år, gruppe for ungdom som ikke er med på annen idrettslig aktivitet. Aktivitetsgruppa samles tirsdager og torsdager kl.15.00-16.00, i Sentrumshallen på Hokksund ungdomsskole.  Innholdet i timen vil variere. Vi har hallaktiviteter som for eksempel ballspill, stafett, leker og sirkeltrening. Fokus i timene er kondisjon og styrke gjennom aktiviteter som oppleves positivt og gir en følelse av mestring. Alle skal føle seg velkommen i gruppa og vi fokuserer på samhold, mestring og det å ha det gøy sammen. Vi skal være positive og rause med hverandre. 

Begge gruppetilbudene er gratis.

​Kontaktinformasjon

Familiesenteret
Friskliv barn og unge

Besøksadresse:

Stasjonsgata 72-74
3300 Hokksund
Tlf. 32 25 12 70

Skjema:

Henvendelsesskjema Familieteam-Friskliv.pdf


Opprettet: 26.01.2018 12:23