Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Friskliv barn og unge

Støstad, Laila-K Endret:12.08.2020 07:39

Koronavirus: restriksjoner og begrensinger gjelder for å benytte tjenester på Familesenteret og Helsestasjonen fremover. Klikk her for mer informasjon.

Friskliv barn og unge tilbyr ukentlig gruppeaktivitet for barn og ungdom. Det tilbys også individuelle samtaler i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og søvn for familier med barn i grunnskolealder.

Brosjyre Friskliv barn og unge: Friskliv barn og unge_A5_4-sider.pdf

Grupper: Helse og livsstil 9 – 12 år Dette er et aktivitetstilbud til hele familien! Målgruppa er familier med barn som er inaktive/overvektige, eller står i fare for å bli overvektig . Aktivitetsgruppa samles to ganger i uken, tirsdager og torsdager  kl. 16.00-17.00. Begge dager har vi tid i Sentrumshallen Hokksund, men vi er også andre stedere og prøver ut andre aktivitetstilbud. En kveld i måneden er det felles aktivitet for hele familien. Noen av disse kveldene inneholder også ulike tema knyttet til fysisk aktivitet og kosthold.
Her kan du lese brosjyra til Helse og livsstil: A5_2-sidig_helse og livsstil.pdf

Aktiv 13 – 16 år, gruppe for ungdom som ikke er med på annen idrettslig aktivitet. Aktivitetsgruppa samles tirsdager og torsdager kl.15.00-16.00, i Sentrumshallen på Hokksund ungdomsskole.  Innholdet i timen vil variere. Vi har hallaktiviteter som for eksempel ballspill, stafett, leker og sirkeltrening. Fokus i timene er kondisjon og styrke gjennom aktiviteter som oppleves positivt og gir en følelse av mestring. Alle skal føle seg velkommen i gruppa og vi fokuserer på samhold, mestring og det å ha det gøy sammen. Vi skal være positive og rause med hverandre. 

Begge gruppetilbudene er gratis.

​Kontaktinformasjon

Familiesenteret
Friskliv barn og unge

Besøksadresse:

Stasjonsgata 72-74
3300 Hokksund
Tlf. 32 25 12 70

Skjema

Henvisning Friskliv barn og unge.pdf

Velkommen til Aktiv 13-16 år.pdf

Velkommen til Helse og livsstil 2019.pdf

Opprettet: 26.01.2018 12:23