Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bamsen Bruno på Neptun

Helgesen, Tone Endret:16.02.2017 16:18

Høsten 2016 flyttet det en bamse som het Bruno inn på Neptun. Bruno ble tatt godt i mot av både barn og voksne i barnehagen. Han ble med i leken, i samlingsstundene og var med når vi spiste. Bruno ble fort glad i barna. ​

​I januar 2017 var tiden inne for at Bruno skulle få være med barna hjem. Han fikk sin egen bok hvor foreldre og foresatte kunne skrive litt sammen med barnet sitt om hva Bruno hadde fått vært med på hjemme hos dem. Bilder har de også tatt og sendt til oss på mail slik at vi får limt de inn i boka til Bruno.
I samlingsstunden dagen etter har barna fått fortelle og vist bilder av det de har opplevd sammen med Bruno.


Her ser dere noen bilder av det Bruno har opplevd hjemme hos barna på Neptun.

Jimmy og Bruno på toget 

Jimmy og Bruno kjørte buss sammen. Det var veldig spennende, syntes Bruno.

Mia og Bruno spiser middag 

Hos Mia spiste Bruno middag sammen med familien. Deilig med kjøttdeig og spagetti, syntes Bruno.

Bruno sover i senga sammen med Marta 

Bruno fikk lov til å sove i senga til Marta. Der sov han veldig godt, syntes Bruno.

Bruno har virkelig engasjert både barn og voksne med tilknytning til Neptun. Vi har sett en glede og stolthet i barna som vi bare kunne drømme om på forhånd.
Målet vårt er å styrke samholdet til barna og skape en god tilhørighet til Neptun. Foreløpig vil vi si at vi ligger veldig godt an til å nå dette målet.
«Tilhørighet handler om at alle blir sett på som likeverdige. Uansett funksjonsnivå, alder, kjønn og familiebakgrunn skal alle barn oppleve at de selv og alle i gruppa er betydningsfulle personer for fellesskapet» (Lerberg barnehages årsplan s.4).

Opprettet: 16.02.2017 14:49