Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Teaterforestilling med Kaptein Krutt og Madam Muskel

Helgesen, Tone Endret:20.05.2014 10:54

Etter å ha øvd på å gå i tog, sunget Ja, vi elsker og spist is, hadde Lerberg barnehage besøk av Kaptein Krutt og Madam Muskel 16. mai. ​De hadde en spennende og morsom forestilling for alle barna.

​I desember var alle kometene, de eldste barna i Lerberg, på teaterforestillingen "Jul i piratbukta" i Drammen teater. Barna tegnet på forhånd tegninger til en konkurranse. En av Lerberg sine tegninger vant, og premien viste seg å være en teaterforestilling i barnehagen.  Kaptein Krutt og Madam Muskel

Og den 16. mai var Kaos-operatørene med Christin og Pål Prøis på plass i barnehagen vår, klare for å spille forestilling om Kaptein Krutt og Madam Muskel og jakten på skatten.

Barna lærer seg piratritualet 

Alle barna fikk plass i amfiet på verdensrommet. Først måtte de lære seg en regle og rituale som alle småpirater må kunne.

Madam Muskel synger 

De aller yngste barna fikk også være med og her følger de fasinert med på Madam Muskel som synger sangen sin.

Funnetskatten 

Til slutt fant Madam Muskel skatten, mens Kaptein Krutt har alliert seg med to av småpiratene. Og skattekista, hva inneholder den, mon tro?

Hva er oppi skattekista? 

Joda, heldigvis var det både gull, smykker og diamanter og gullsjokolademynter som Kaptein Krutt og Madam Muskel delte med alle piratene.

Barna elsker å se på teater. Stemningen er på topp, de følger konsentrert med alle bevegelser skuespillerne gjør. De deltar med kommentarer, tilrop, latter og klapping. Etterpå var de strålende fornøyd med forestillingen.

Tusen takk for en flott forestilling, Christin og Pål!

 http://www.heksagon.com/index.html

Opprettet: 19.05.2014 18:27