Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Teaterforestilling; Bukkene Bruse og Grisefise

Helgesen, Tone Endret:23.10.2014 14:22

Hver måned dramatiserer og spiller de​ voksne i Lerberg barnehage et teaterstykke for alle barna. I september var det en revidert utgave av Bukkene Bruse som ble spilt.

Mellomste Bukken over brua

Det er høst og Bukkene har vært på setra hele sommeren og spist seg fete. Den største Bukken har fått seg kjæreste og vil ikke være med hjem. Isteden blir Grisefise med de to Bukkene. Og selvsagt må de over brua hvor det store, stygge trollet ligger og venter. Den Minste Bukken har hysja seg trygt over, og nå er det den Mellomste som har vondt i foten og au'er seg over brua hvor trollet ligger og venter.

Kan vi være vennerTil slutt kommer Grisefise, og som navnet sier, slipper hun noen skikkelige stinkbomber som setter trollet helt ut av spill. Da hjelper det med litt godlukt fra den magiske steinen. Men trollet kjeder seg alene under brua og vil gjerne være venner med bukkene og Grisefise. Og etter å ha blitt enige om at da må trollet spise grøt, så får trollet være med og bli venner med de andre.

Bukkene Bruse er et eventyr som barna kjenner godt fra før. En omskrevet versjon setter i gang fantasien hos barna. Utover dagen ser vi flere grupper av barn som spiller sine versjoner av det kjente eventyret, noen om og om igjen.

Opprettet: 01.10.2014 10:13