Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Sommeravslutning i Lerberg barnehage

Helgesen, Tone Endret:24.06.2014 11:01
Uranus synger og danser til Nøtteliten

​Mandag 16. juni hadde Lerberg barnehage sommeravslutning. Styret i foreldrerådet trommet sammen til fest.

Lerberg har hatt Alf Prøysen som tema for mange av sangene og fortellingene i år, og vi bestemte oss for å sette opp Sirkus Mikkelikski som forestilling til sommeravslutningen. Hver avdeling valgte ut sitt nummer. De lagde kostymer og øvde på sangene og dansen før forestillingen.

Uranus danser til Nøtteliten

Uranus er først ute. De har blitt veldig glad i Nøtteliten-sangen og danserytmen kommer fort i kroppen når de hører den sangen. Smattelyden er det også flere som kan lage.

Neptun med flotte Hompetittenbiler 

Barna og de voksne på Neptun hadde valgt seg Hompetitten. De lagde seg hver sin flotte bil med fine strikker over skuldrene. Da de hoppet opp og ned til sangen, danset også bileskene fint med.

Jupiter%20som%20Ruski%20og%20Snuski 

Jupiter hadde dramatisert skurke-historien om Ruski og Snuski. Der var det både skurker og politi.

Merkur med Helene Harefrøken Merkur hadde dramatisert sangen om Helene Harefrøken. Der var det mange søte små harer og noen skumle jegere.

Kometene synger Bakvendtland 

De eldste barna i Lerberg, Kometene, sang Bakvendtland til slutt. De hadde selvsagt sekken på magen og lueskyggen bak. Og de kunne sangen veldig godt.

Barna syntes det var gøy å være med på forestillingen. De deltar på sine premisser ut fra alder og har vært med å bestemme hva de skal bidra med og hvordan de skal gjøre det. Vi håper foreldrene også likte forestillingen. Kanskje blir dette en årlig tradisjon:)

Etterpå var det klart for grilling, hyggelig samvær, is og til slutt en veldig hyggelig overraskelse: 5 nye, flotte sykler som foreldreutvalget har gitt til oss.
Tusen takk! De blir satt stor pris på hver eneste dag av barna i Lerberg!

Opprettet: 23.06.2014 18:00