Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

10. mars markerer Røren barnehage barnehagedagen

Pedersen, Marlyn Endret:05.03.2015 12:33
Friluftsliv i barnehagen

​Barnehagedagen markeres i mars hvert år, og formålet er å synligjøre noe av det barna får oppleve, erfare og lære i barnehagen. I 2015 markeres barnehagedagen over hele landet den 10. mars, og for tiende gang, og temaet er barnehagens arbeid med natur og friluftsliv.

​I Røren barnehage markerer vi dagen på litt forskjellige måter ute. På Eiker Kvikk blir alle barna og voksne delt inn i tre grupper. Den ene gruppa tar turen opp til Smetten og de to andre gruppene vil være i området rundt Eiker Kvikk og ved gapahuken. På de ulike stedene vil det bli servert varm lapskaus. Eiker Kvikk har sendt ut invitasjoner til blant annet politikere og de ansatte ved skolekontoret. Foreldre eller andre som ønsker det har også mulighet til å komme denne formiddagen for å se hvordan vi jobber med friluftsliv i barnehagen. Gi gjerne beskjed på forhånd om du ønsker å komme.

På Smetten inviterer avdeling Larva med seg besteforeldre/tanter/onkler (eller andre som ikke har den daglige innsikten i barnehagelivet) til en tur bort til Eiker Kvikk. De ønsker å besøke den lille skogen rett på nedsiden av friidrettsbanen. Avdeling Sommerfuglen blir ute på Smetten hvor det skal foregå ulike aktiviteter. Der vil det også bli servert varm lapskaus fra bålpanna.  De inviterer også besteforeldre, tanter, onkler, naboer eller venner (som er voksne) til å bli med ute denne formiddagen.

 

Vi gleder oss til en spennende dag med mye aktivitet ute!

Opprettet: 05.03.2015 11:49