Magi på superklubben i september og oktober

Pedersen, Marlyn Endret:24.10.2018 14:17

​På superklubben skjer det spennende og magiske ting for tiden. Vi er opptatt av å undre oss og ta vare på magien. På tur en dag i september skjedde det noe spesielt....

​...da fikk vi plutseligøye på en grønn glass flaske i bekken. Det var et brev inne i flasken, men til alles forskrekkelse sto det ingenting skrevet på brevet. Etter mye undring er det et av barna som lurer på om det kan være en magisk skrift der. Det står noe der, egentlig. Hvem kan ha sendt brevet? Hvordan kan man skrive med magisk skrift? Hvordan skal vi klare å lese brevet?

Barna får tenke fritt og får tenke sammen!

På en av våre neste turer i begynnelsen av oktober gikk Lars i forveien for å se om det var ledig oppe i skogholdet. Da hadde han truffet bonden som eier området. Han hadde gitt beskjed om at det skjedde så mange rare ting her for tiden, så han ville at vi skulle følge litt ekstra med i området. Da vi kom opp i skogen fant vi plutselig en koffert, men den var låst. Vi fant ut at vi ville ta den med til barnehagenfor å ta vare på den. Har kofferten en sammenheng med flasken? Hvem eier kofferten? Hvordan skal vi få åpnet den?

Koffert gjemt i skogenKoffert gjemt i skogen

Barna finner en koffert i skogenBarna prøver å åpne kofferten

Opprettet: 24.10.2018 13:51