Oppstart av MyKid i Røren barnehage

Pedersen, Marlyn Endret:30.10.2017 13:09

​På mandag 4 september vil vi begynne å ta i bruk vårt nye digitale kommunikasjonsverktøy, MyKid, for alvor.

MyKid illustrasjonsbilde

MyKid er et digitalt verktøy som samler og forenkler kommunikasjonen mellom barnehagen og hjemmet i en kanal. Foreldre holder seg oppdatert gjennom bilder og direktemeldinger fra barnehagen til mobil. Barnehagen sparer tid og frigjør voksenressurser.

Portalen er kun for foreldre og andre som foreldre inviterer inn til å følge med på sitt barn. MyKid er skreddersydd både i funksjoner og brukervennlighet. Vår påstand er at absolutt alle kan navigere seg rundt i MyKid og alle ansatte i barnehager kan lære seg å bruke verktøyet på en god måte. Tenk å få oppdateringer gjennom dagen med bilder fra turdagen direkte inn på mobilen, og ikke minst å synkronisere ukeplanene fra barnehagen direkte med kalenderen på mobilen. Vi forenkler ikke bare kommunikasjonen, men også hverdagen til både ansatte og foreldre.

Vi anbefaler å laste inn appen MyKid og deretter taste inn ditt telefonnummer. Da får dere tilsendt et passord som det er mulig å endre på. Når dere kommer inn i MyKid er det viktig å sjekke kontaktkortet og alle opplysninger som ligger der. Rett opp hvis noe er feil og legg til annen informasjon om det trengs. Bare spør om det er noe dere lurer på!

MyKid illustrasjonsbilde

Opprettet: 31.08.2017 14:05