Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Prosjektarbeid og høytid hånd i hånd på Loppa

Pedersen, Marlyn Endret:20.05.2019 11:35

​Ta vare på hverdagsmagien er slagordet vårt. Det gjør vi på Loppa!

​Vi skrur tiden litt tilbake til da vi var på skogstur tidligere i år; da møtte vi Eva Mestermagiker som vi har blitt kjent med etter at vi leste boka "Den magiske esken". Hun har vært hos oss mange ganger - og hun har magiske evner...

Eva MestermagikerEva Mestermagiker deler ut tryllestaver

Denne dagen i skogen delte hun ut tryllestaver til alle barna. Jubelen sto opp til trekronene - nå måtte vi utstyre tryllestavene med magisk tryllestøv (etter råd fra Eva) sånn at de skulle få sin magiske kraft. Og tryllestøv fikk de...

 

Gjennom prosjektet vårt har vi også stiftet bekjentskap med Evas oldefar Fridtjof, og isbjørnen Monty. Etter at begge disse under merkelige omstendigheter ble borte, har barna stadig forsøkt å trylle dem fram igjen. De har tenkt at dette nok går lettest i den magiske skogen, så derfor har vi flere ganger tatt med tryllestavene dit.

Trylleatvene med på tur i den magiske skogenTrylletavene høyt i lufta

 

Da har vi også oppdaget helt andre snodige ting - som for eksempel trollsnørr og trollneseblod på trærne. I hvert fall tror vi at det var det det var.

Spor etter trollet på trærne 

 

Så en dag kom barna med forslag om at vi kanskje også kunne trenge magiske kapper - for det hadde jo Eva. Da var det bare å ta fram symaskinen. Alle - både små og store - fikk velge stoff og så ble det sydd kapper til hver og en. Disse blei akkurat ferdig til vi skulle feire 17.mai (16.mai) - og da var det naturlig at vi på Loppa måtte være "Loppa magikerne" i 17.mai toget.

Sying av kapperFanen til Loppa magikerne

Bak vår egen fane og med fargerike kapper, marsjerte vi og sang av full hals. HURRA for Norge og HURRA for Loppa-magikerne!

17.mai tog17.mai tog

Opprettet: 20.05.2019 10:41