Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Bikuben

  Endret:05.08.2020 13:41

 Kontakt Bikuben på tlf: 481 34 788

​​​Uteområdet til Eiker Kvikk 

På Eiker Kvikk er det i barnehageåret 2020/2021, 2 avdelinger som deler lokaler i 2. etasje. Disse gruppene heter Superklubben  og Bikuben.

Superklubben er for barna som er født i 2015 og begynner på skolen høsten 2021. Bikuben er for barna som er født i 2016. I kjernetiden mellom kl 09:30-14:00 er Superklubben og Bikuben delt. Ellers utenfor kjernetiden samarbeider avdelingene.

I det daglige arbeider vi mye med lek, og barnas lekemiljøer. Lekemiljøene og materialene er fleksible slik at de endres i takt med hva barna ønsker og er opptatt av i leken sin. Vi er også opptatt av relasjonskompetanse, fysisk aktivitet og felleskap. Dette arbeidet er knyttet opp mot rammeplanen og barnehagens årsplan. På barnehagens digitale nettsted: MyKid blir det lagt ut månedsplaner og nærmere beskjed om hva som skjer de enkelte dagene. 

Tilknytningen Eiker Kvikk har til nærområdet gir unike muligheter for fysisk utfoldelse, mestring og utvikling hos barna. Vi har tilgang til kunstgressbane, naturgressbane og friidrettsbane på sommerhalvåret. På vinteren, så fort det er nok snø, blir det kjørt opp skiløype på uteområdet vårt og denne løypen er tilknyttet løypenettet til Ormåsen/Røren. Er det kaldt på vinteren lages det en skøyteis på Røren skole som vi får benytte innimellom. I tillegg til dette har vi egen gapahuk på Sauejordet, ca. 600 meter fra barnehagen. På vinterstid kjøres det opp en akebakke og ei kuleløype ved gapahuken.

​Dette skjer nå

​Prosjekt for året:

"Sammen setter vi spor..."

Opprettet: 10.02.2014 10:26