Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Superklubben

  Endret:05.09.2018 13:26

Avdeling superklubben

På Eiker Kvikk er det i barnehageåret 2018/2019, 2 avdelinger som deler lokaler i 2. etasje. Disse gruppene heter Superklubben  og Bikuben.

Superklubben er for barna som er født i 2013 og begynner på skolen høsten 2019. Bikuben er for barna som er født i 2014. I kjernetiden mellom kl 09:30-14:00 er Superklubben og Bikuben delt. Ellers utenfor kjernetiden samarbeider avdelingene.

I det daglige arbeider vi mye med relasjonskompetanse, fysisk aktivitet, leik, felleskap og forberedelse til skolestart. Dette arbeidet er knyttet opp mot rammeplanen og barnehagens årsplan. På barnehagens digitale nettsted: MyKid blir det lagt ut månedsplaner og nærmere beskjed om hva som skjer de enkelte dagene. 

Tilknytningen Eiker Kvikk har til nærområdet gir unike muligheter for fysisk utfoldelse, mestring og utvikling hos barna. Vi har tilgang til kunstgressbane, naturgressbane og friidrettsbane på sommerhalvåret. På vinteren, så fort det er nok snø, blir det kjørt opp skiløype på uteområdet vårt og denne løypen er tilknyttet løypenettet til Ormåsen/Røren. Er det kaldt på vinteren lages det en skøyteis på Røren skole som vi får benytte innimellom. I tillegg til dette har vi egen gapahuk på Sauejordet, ca. 600 meter fra barnehagen. På vinterstid kjøres det opp en akebakke og ei kuleløype ved gapahuken.

​Dette skjer nå:

Prosjekt for året:

"Ta vare på magien"

​​

Opprettet: 10.02.2014 10:27