Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

  Endret:30.08.2021 12:40

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

Kontakt oss

Telefon: 907 35 075 (styrer)
Send epost

Mest besøkte sider

Søke barnehageplass
Årsplan
Redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid
BarnehagepriserRøren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 94 barn og 27 ansatte.

Røren barnehage er en av åtte barnehager som har fått bli med i forskningsprosjektet "Psykisk helsefremmende barnehager - opplevelser av mening og sammenheng" i regi av Styd Kommunikasjon. Dette kan dere lese mer om i Årsplanen vår som ligger i menyen til venstre på hjemmesiden vår. Leken og rommenes betydning er sentralt i både forskningsarbeidet og i satsingsområdet til kommunen.

Dette barnehageåret jobber vi med prosjektarbeid med tittelen; "Sammen setter vi spor..." Det vil være gjennomgående på alle avdelinger hele året. Utrykket vil være forskjellig, men vi har en felles plattform

Ellers har vi stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.


 Aktuelt fra vår barnehage

Felles prosjektarbeid på Superklubben og Bikuben

​I år har Superklubben og Bikuben felles prosjektarbeid, så vi kommer nok til å bli godt kjent med karakterene Garden Ramsey og Fiola. (20.09.2021)

Nytt barnehageår og ny prosjekttittel

​Barnehageåret 2021-2022, har vi valgt prosjekttittelen: Leke - skape - oppleve -Å være sammen om en bærekraftig fortelling (30.08.2021)

Avslutning av prosjektarbeidet på Sommerfuglen

​Prosjektarbeidet på Sommerfuglen går mot slutten, på samme måte som dette barnehageåret. Ruth og Kua har vært sentrale roller på avdelingen. (30.06.2021)

Digitalt storforeldremøte for barnehagene i Øvre Eiker

Foredrag ved Line Melvold. Livsmestring og psykisk helse - de voksnes ansvar.​Hold av 24. august kl. 19.00 - 20.15. (21.06.2021)

Karakteren, lille krabbe, får hjelp av barna på Loppa til å finne seg til rette i skogen igjen.

Helt siden i høst har "den lille krabbe" vært i nærheten av barna på Loppa. Nå er det varmere i været og krabben får hjelp til å flytte tilbake til skogen.​ (20.05.2021)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

Tittel på årets prosjektarbeid er:

"Leke - skape - oppleve -

Sammen om en bærekraftig fortelling!"

Alle de ansatte har jobbet med årets prosjekttittel siden før sommeren. Nå begynner vi å se hvordan det tar form på de ulike avdelingene. Noen karakterer har allerede vært på besøk og noen kommer nok på besøk litt senere. Vi gleder oss til fortsettelsen på nok et spennende nytt barnehageår! 

 

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Søke barnehageplass hos oss?

Gå til søknadsskjema her

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04