Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

  Endret:11.10.2019 13:45

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

Kontakt oss

Telefon: 907 35 075 (styrer)

Send epost


Røren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 94 barn og 27 ansatte.

Røren barnehage er en av åtte barnehager som har fått bli med i forskningsprosjektet "Psykisk helsefremmende barnehager - opplevelser av mening og sammenheng" i regi av Styd Kommunikasjon. Dette kan dere lese mer om i Årsplanen vår som ligger i menyen til venstre på hjemmesiden vår. Leken og rommenes betydning er sentralt i både forskningsarbeidet og i satsingsområdet til kommunen.

Dette barnehageåret jobber vi med prosjektarbeid med tittelen; "Vi lurer på..." Det vil være gjennomgående på alle avdelinger hele året. Utrykket vil være forskjellig, men vi har en felles plattform

Ellers har vi stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.


 Aktuelt fra vår barnehage

Superklubben i september

​På Superklubben er prosjektet nå i full sving. Dette barnehageåret skal vi ha fokus på nærmiljøet for å bli kjent med vår egen kommune, med tittelen “Eiker og oss”. (07.10.2019)

Nytt barnehageår

​Et nytt barnehageår er i gang og vi har fokus på den livsviktige leken (26.08.2019)

Sommerstengt uke 29 og 30

Barnehagen har stengt i uke 29 og 30 i følge vedtektene våre. I uke 31 er vi felles på Eiker Kvikk​. (04.07.2019)

Prosjektarbeid på Sommerfuglen

På sommerfuglen henter vi inspirasjon fra boken "Snart sover du" av Lisa Aisato og Haddy Njie. De siste månedene har vi stiftet bekjentskap med "Vår" og "Sommer"​ (19.06.2019)

Prosjektarbeid og høytid hånd i hånd på Loppa

​Ta vare på hverdagsmagien er slagordet vårt. Det gjør vi på Loppa! (20.05.2019)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

Nå begynner prosjektarbeidene rundt på de ulike avdelingene å ta form. Noen har møtt på "karakterene" sine mens andre kommer til å møte dem etterhvert. Vi har en lekende innstilling til hverdagen og samles rundt et innhold som gir mening. Barn har rett til lek, det er nedfelt i FN`s barnekonvensjon. Vi slutter oss til utsagnet; Barns rettigheter er ikke noe vi diskuterer, det skal være noe vi innfrir! Definisjonen på lek, som vi jobber etter, kan dere finne under faglig innhold.

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Søke barnehageplass hos oss?

Gå til søknadsskjema her

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04