Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

  Endret:29.10.2020 12:51

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

Kontakt oss

Telefon: 907 35 075 (styrer)
Send epost

Mest besøkte sider

Søke barnehageplass
Årsplan
Redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid
BarnehagepriserRøren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 94 barn og 27 ansatte.

Røren barnehage er en av åtte barnehager som har fått bli med i forskningsprosjektet "Psykisk helsefremmende barnehager - opplevelser av mening og sammenheng" i regi av Styd Kommunikasjon. Dette kan dere lese mer om i Årsplanen vår som ligger i menyen til venstre på hjemmesiden vår. Leken og rommenes betydning er sentralt i både forskningsarbeidet og i satsingsområdet til kommunen.

Dette barnehageåret jobber vi med prosjektarbeid med tittelen; "Sammen setter vi spor..." Det vil være gjennomgående på alle avdelinger hele året. Utrykket vil være forskjellig, men vi har en felles plattform

Ellers har vi stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.


 Aktuelt fra vår barnehage

Prosjektarbeid på Bikuben

​På Bikuben skjer det mye spennende for tiden (29.10.2020)

Hvis barn har akutt luftveisinfeksjon

Mange foreldre er usikre på hvordan de skal vurdere om barn med luftveissymptomer trenger å være hjemme fra skolen eller barnehagen. Folkehelseinstituttet har laget et forenklet flytskjema for å hjelpe foresatte med denne vurderingen. (07.10.2020)

Prosjektarbeid Superklubben

Superklubben er godt i gang med prosjektarbeidet sitt. Tittel i år er "Sammen setter vi spor" med undertittel "Skogens hemmelige". (05.10.2020)

På avdeling Loppa i Røren barnehage har det vært mye utetid i mai måned

​Loppa har vært mye på tur i skogen. Der har det vært mye god lek. (03.06.2020)

Endringer i gruppestørrelser i barnehager og skoler

​Fra 2. juni vil barn og unge kunne samles i større grupper i barnehagen og grunnskolen. (29.05.2020)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

Tittel på årets prosjektarbeid er: Sammen setter vi spor... Prosjektarbeidet begynner å ta form på alle avdelinger, så her er det mye spennende som skjer. Det har dukket opp mange nye karakterer, så innbyggerne på Røren har kanskje fått en sniktitt på noen av dem også. De skiller seg gjerne litt ut blant mengden. Historiene rundt disse karakterene gjør dagene våre innholdsrike og spennende. Vi kjenner en tilhørighet til historiene og et felleskap som er unikt. Dagene i Røren barnehage er alt annet enn kjedelige :-)

 

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Søke barnehageplass hos oss?

Gå til søknadsskjema her

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04