Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

  Endret:20.05.2019 10:30

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

 

Røren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 90 barn og 24 ansatte.

Dette barnehageåret jobber vi med prosjektarbeid med tittelen; Ta vare på magien! Det vil være gjennomgående på alle avdelinger hele året. Utrykket vil være forskjellig, men vi har en felles plattform.

I Røren barnehage har vi stort fokus på leken. Øvre Eiker kommune har Kom og Lek som satsingsområde. I tillegg er Røren barnehage en av ni barnehager som har fått bli med i forskningsprosjektet "Psykisk helsefremmende barnehager - opplevelser av mening og sammenheng" i regi av Styd Kommunikasjon. Dette kan dere lese mer om i Årsplanen vår som ligger i menyen til venstre på hjemmesiden vår. Leken og rommenes betydning er sentralt i både forskningsarbeidet og i satsingsområdet til kommunen.

Ellers har vi stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.

 

 

 Aktuelt fra vår barnehage

Prosjektarbeid og høytid hånd i hånd på Loppa

​Ta vare på hverdagsmagien er slagordet vårt. Det gjør vi på Loppa! (20.05.2019)

Vinter møter vår på Larva

​I mars/april har det vært en student på Larva og hun tok utgangspunkt i prosjektet som Larva jobber med og trakk det inn i sin oppgave. Det resulterte i at alle barna fikk oppleve karakteren vår Grønn inne i en snøhule. (11.04.2019)

Underlige hendelser på Bikuben

​På Bikuben har vi latt oss inspirere av boken Garmanns gate skrevet av Stian Hole i prosjektarbeidet vårt. Det gjør at det skjer underlige ting på Bikuben. (13.03.2019)

Reisen går til Australia

​Superklubben utvider horisonten og drar på tur til Great Barrier Reef (14.02.2019)

Åpen dag i Røren barnehage

​Torsdag 14. Februar kl 15.00-18.00  er det åpen dag for nye søkere i Røren barnehage. (13.02.2019)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

"Ta vare på magien" er prosjekttittelen for hele barnehagen vår dette barnehageåret. Det kommer til uttrykk på forskjellige måter på de ulike avdelingene, men felles for oss er at undring og nysgjerrighet driver oss framover. Godi Keller sier at undring og nysgjerrighet er motoren i menneskets livslyst. Vi ønsker at hvert enkelt barn i Røren barnehage skal oppleve gode dager og livslyst, og at vi tar vare på magien.

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Søke barnehageplass hos oss?

Gå til søknadsskjema her

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04