Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

  Endret:06.01.2020 12:24

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

Kontakt oss

Telefon: 907 35 075 (styrer)

Send epost


Røren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 94 barn og 27 ansatte.

Røren barnehage er en av åtte barnehager som har fått bli med i forskningsprosjektet "Psykisk helsefremmende barnehager - opplevelser av mening og sammenheng" i regi av Styd Kommunikasjon. Dette kan dere lese mer om i Årsplanen vår som ligger i menyen til venstre på hjemmesiden vår. Leken og rommenes betydning er sentralt i både forskningsarbeidet og i satsingsområdet til kommunen.

Dette barnehageåret jobber vi med prosjektarbeid med tittelen; "Vi lurer på..." Det vil være gjennomgående på alle avdelinger hele året. Utrykket vil være forskjellig, men vi har en felles plattform

Ellers har vi stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.


 Aktuelt fra vår barnehage

Hverdagen på Loppa

​På Loppa jobber vi med prosjektet "Vi lurer på kunsten og leken" og det preger hverdagene våre. (02.12.2019)

Barnekonvensjonen 30 år

​​I dag har barnehagene i Øvre Eiker markert 30 års jubileet for barnekonvensjonen. 20. november 2019 er det 30 år siden FN vedtok barnekonvensjonen, i etterkant har Norge skrevet under barnekonvensjonen og gjort den til norsk lov. (20.11.2019)

FN`s barnekonvensjon er 30 år i dag

20. november 2019 er det 30 år siden FN vedtok barnekonvensjonen, og i etterkant har Norge skrevet under barnekonvensjonen og gjort den til norsk lov. (20.11.2019)

Høsten på Bikuben

​I hele høst har Bikuben tilbragt mandager og tirsdager på tur. (23.10.2019)

Superklubben i september

​På Superklubben er prosjektet nå i full sving. Dette barnehageåret skal vi ha fokus på nærmiljøet for å bli kjent med vår egen kommune, med tittelen “Eiker og oss”. (07.10.2019)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

Røren barnehage skal være et sted som roper: "Kom og Lek" når vi åpner dørene til de ulike avdelingene. Personalet jobber hele tiden med å utvikle egen kompetanse og med å utvikle lekemiljøene, nettopp fordi vi at leken er livsviktig for alle barn. Det ønsker vi å ta på alvor!

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Søke barnehageplass hos oss?

Gå til søknadsskjema her

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04