Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Røren barnehage

  Endret:18.03.2020 11:20

Røren barnehage avd. Eiker Kvikk 

Kontakt oss

Telefon: 907 35 075 (styrer)
Send epost

Mest besøkte sider

Søke barnehageplass
Årsplan
Redusert foreldrebetaling og gratis kjernetid
BarnehagepriserRøren barnehage ligger idyllisk til midt i hjertet av Rørenbygda i Øvre Eiker. Vi er en barnehage som er lokalisert på to hus, et hus som ligger i Smetten og et hus på Eiker Kvikk. Vi er i alt 94 barn og 27 ansatte.

Røren barnehage er en av åtte barnehager som har fått bli med i forskningsprosjektet "Psykisk helsefremmende barnehager - opplevelser av mening og sammenheng" i regi av Styd Kommunikasjon. Dette kan dere lese mer om i Årsplanen vår som ligger i menyen til venstre på hjemmesiden vår. Leken og rommenes betydning er sentralt i både forskningsarbeidet og i satsingsområdet til kommunen.

Dette barnehageåret jobber vi med prosjektarbeid med tittelen; "Vi lurer på..." Det vil være gjennomgående på alle avdelinger hele året. Utrykket vil være forskjellig, men vi har en felles plattform

Ellers har vi stort fokus på fysisk aktivitet  i det daglige arbeidet og nyter godt av et flott uteområdet med lekeapparater, fotballbane, friidrettsbane og skogen rett ved siden av.

Vi har vår egen gapahuk som ligger på sauejordet. Denne brukes hele året.


 Aktuelt fra vår barnehage

Troll og trolleri på Bikuben

Før vi måtte stenge barnehagen oppdaget barna mye rart på turene sine. Noen mente bestemt at det måtte være spor av TROLL. (18.03.2020)

En sniktitt inn på Superklubben i februar

​Mysteriet i Eiker fortsetter å fascinere. Superklubben er i gang med nye oppdagelsesferder og graver oss dypere i Øvre Eikers historie. (26.02.2020)

Besøksdager i de kommunale barnehagene

Ønsker du å søke barnehageplass i en av Øvre Eiker sine kommunale barnehager?Ta kontakt og kom gjerne på besøk for å se hvordan vi har det!  (10.02.2020)

Prosjektarbeid og lek på Sommerfuglen

På Sommerfuglen er karakterene i prosjektarbeidet vårt; Britt og Bodil stadig innom på besøk. Sammen blir vi inspirert til ulike typer lek og samspill​ (04.02.2020)

Hverdagen på Loppa

​På Loppa jobber vi med prosjektet "Vi lurer på kunsten og leken" og det preger hverdagene våre. (02.12.2019)

 Les flere aktuellsaker

 

Styrer har ordet:

Røren barnehage er desverre, som resten av landets barnehager, stengt på grunn av Korona epedemien. Vi forstår at mange er i en vanskelig situasjon for tiden, men håper likevel at barna er godt ivaretatt. Barna opplever også "krisen" på ulike måter, og ønsket og behovet for å bli sett er kanskje større enn noen gang. Ta vare på hverandre!

Vår visjon er:

Kompetanse for framtida

 

Søke barnehageplass hos oss?

Gå til søknadsskjema her

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene (åpnes i ny fane)

Lov og forskrifter

Barnehageloven

Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

 

Logo barnehagene i Øvre Eiker kommune  

Opprettet: 29.10.2013 13:04