Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Informasjon

Olaussen, Tina Marie Fossli Endret:11.10.2019 13:17

 Kommunale gebyrer

Smellhaugen barnehage består av fem avdelinger. Tre småbarns avdelinger med barn i alderen 1-2 år - Tommeliten, Veslefrikk og Rødhette. To avdelinger for barn over 3 år - Tyrihans og Askeladden.

I Smellhaugen barnehage er vi stolte over å ha et stort og allsidig uteområde tett inntill naturen. Uteområdet er kupert og variert med blandt annet gode akemuligheter om vinteren og egen sykkelbane om sommeren. Terrenget inviterer til naturlige motoriske utfordringer og mestiringsopplevelser. Vi benytter bålplass, hytte og gapahuk i umiddelbar nærhet.

Vi legger stor vekt på barns og ansattes trivsel, som vi mener er det viktigste utgangspunkt for et utviklende og lærende miljø for barna.

Vi har stort fokus på sunn og næringsrik mat i Smellhaugen. Barnehagen tilbyr lunsj 4 dager i uka hvor det en av dagene er varmmåltid som lages i samarbeid med barna. i tillegg har vi et ettermiddagsmåltid bestående av frukt og knekkebrød eller brød for de som ønsker det. Vi mener at næringsrik mat rundt et hyggelig fellesskap, er et viktig utgangspunkt for utvikling og trivsel.

Barnehagen har egen gymsal og eget bibliotek. Det gir gode muligheter for lek, aktiviteter og lesestunder.

Informasjon
Vi bruker MyKid som kommunikasjon med foreldre og foresatte.

Tøy i barnehagen
Barna har hver sin plass i garderoben. Det må alltid finnes:

  • Sko/tøfler til innebruk
  • Ett sett med skiftetøy
  • Regntøy og gummistøvler
  • Klær og fottøy etter værforholdene

Sykkelbanen
Barnehagens sykkelbane brukes vår, sommer og høst til sykling, sparkesykling osv. Barna kan ta med seg egne sykler i barnehagen. Vi anbealer at dere bringer sykler frem og tilbake hver dag. Det er mulig å sette dem igjen ute i barnehagen, men det er på eget ansvar.
Husk at barna alltid må ha hjelm hvis de har med sykkel på sykkelbanen!

Bursdagsfeiring
Barnas bursdag feires i barnehagen. Vi lager bursdagskrone og noe ekstra godt å spise. Det synges bursdagssang og vi har bursdagssamling. Foreldrene skal IKKE ta med kake denne dagen.

Bursdagskort
Hvis dere ønsker å bruke barnas garderobeplasser til å distribuere bursdagsinvitasjoner, må dere invitere enten hele avdelingen, aldersgruppe, guttene eller jentene. Det er for at det skal være mulig å gi barn en logisk forklaring på hvem som er bedt. Bursdager er stort for barna i barnehagen, og det er tungt for et barn å føle seg utelatt fra en bursdag. I barnehagen vil vi ikke at barna skal oppleve dette!

Viser ellers til vedtektene om ytterligere informasjon om formål, opptaksrutiner, oppsigelse av plass, ferie og sommerstengt.

Matpriser:
5 dager - 250,-
4,5 dager - 225,-
4 dager - 200,-
3,5 dager - 175,-
3 dager - 150,-
2,5 dager - 125,-
2 dager - 100,-
 

Opprettet: 03.02.2014 14:17