Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Karneval

Myhre, Nina Endret:24.02.2015 20:39
Solbakken_bhge_listebilde

​Karneval med ny vri

​I tradisjon tro er februar måned forbundet med karneval i barnehagen, og nok en gang kom det mange flotte utkledde barn i Solbakken en tirsdags morgen. Både spiderman, batman, prinsesser, politi, turtles, sjørøvere, meg selv, riddere, løver, tigere etc var klare for en dag i barnehagen.

I år valgte vi voksne å lage en liten vri på karnevalet istedet for den typiske slå katta ut av sekken. Vi hadde lyst til å innføre noe nytt og det ble skattejakt!

I år kom det to sjørøvere til barnehagen. Det var Pingla (Janne) og Max (Nina). De hadde forlist med skuta si. De luska og lurte ute i barnehagen og alle ungene hang på vinduene og lurte fælt på hva de skulle.

Når de kom inn surra Pingla og Max fælt, de mistet både sko og styra med skattekartet de hadde med seg. Det var nemlig en skatt i barnerhagen! Etter litt fekting og klargjøring av at det er Pingla som er sjefen la de ut på skattejakt med god hjelp fra barna.

Det ble både funnet en nøkkel og Max måtte komme seg forbi en blekksprut for å få tak i den.

Omsider ble det funnet en skattekiste med masse godterier i. Jippi!

Pingla og Max hadde en siste fektekamp for Max ville også være sjef. Til slutt vant Max og jagde Pingla ut i snøen uten sko. Og borte ble de.

Da ble det godteri, pølser, film og disco.

10.jpg 

 

11.jpg 

 

14.jpg 

 

15.jpg 

 

16.jpg 

Opprettet: 24.02.2015 19:32