Politidag og Sansetyv

Myhre, Nina Endret:03.12.2015 09:48

​Hvem er sansetyven?

Det skjedde noe merkelig på det blå huset under politidagen. Ungene kom utkledd som tyver/politi og lekte masse på morgenen. Så var det duket for samling. Lise hadde tenkt til å synge noen sanger for barna....og det gjorde hun. Når hun skulle synge sang nr 2 derimot så kom det ikke en lyd ut av munnen hennes. Hun ble helt forferdet! Etterhvert forstod alle at STEMMEN TIL LISE VAR BORTE!!!! Sansetyven hadde slått til igjen!!!!

Politiet måtte varsles og Rasmus Politimann kom. Jakten på Lises stemme måtte begynne. Rasmus lyste med lommelykten ned i halsen hennes og kunne konstatere at ja...stemmen var BORTE. Rasmus kikket rundt i barnehagen med hjelp av barna. Plutselig hørte de alle et leven ute ved døra. Rasmus gikk ut og ja der sto musikk kjempehøyt på med sangen THUNDER! Der hadde Sansetyven vært og prøvd å ta hørselen vår! Rasmus fikk skrudd av heldigvis.

Mer leiting etter spor. Noen barn fant kjeks! Ingen ville smake for tenk om Sansetyven hadde tenkt til å ta smaken vår?

Rasmus testet en kjeks og heldigvis var smaken på plass:) alle fikk smake.

Rasmus var nødt til å ringe politistasjonen for å få hjelp. Der hadde de hørt at Sansetyven var observert i Drammen så han fikk vi ikke tak i. Derimot fikk de tips om å ringe Trollmannen Maximus for å hjelpe Lises stemme.

Maximus kom og surret fælt med å hjelpe Lise. Først tryllet han henne til en katt, også til en hund. Lise ville absolutt ikke ha katte eller hunde stemme. Så med et siste forsøk klarte Maximus å få Lises stemme tilbake! Hurra!!!!

Da ble det kos til Pelle Politibil og alle ble glade igjen. Sansetyven derimot er forstatt ute på tokt for å stjele stemmer, november er visstnok den måneden hvor flest folk mister stemmen sin :=0 Vi får håpe politiet får fatt i han snart.

Politi mannen Rasmus har kommet og prøver å finne spor etter sansetyven

Hmmmmmm....hvor kan tyven være

Både musikk og kjeks ble funnet....mystisk!

Lise og barna venter spent på om Maximus klarer å få stemmen på plass

Rasmus og Maximus har ordnet opp og alle er glade, hurra!

Opprettet: 03.12.2015 09:27