Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Lurer du på noe om gjenåpning av skoler og barnehager?

Grøner, Cathrine Endret:14.04.2020 22:39

​Under en pressekonferanse 7. april meddelte regjeringen at barnehager kan åpnes fra 20. april, og grunnskoler/SFO kan åpnes 27. april. Øvre Eiker kommune følger disse retningslinjene og gjenåpner i tråd med anbefalingene.

Barnehagene og skolene jobber nå med å planlegge gjenåpning av barnehager og skoler slik at dette kan gjennomføres på en trygg måte i tråd med nasjonale myndigheters anbefalinger. Alle foresatte vil få tilsendt informasjon direkte fra sine barnehager og skoler i forkant av oppstart.

Send inn dine spørsmål

Er du foresatt til et barn som går i barnehagen eller grunnskolen i Øvre Eiker, og har generelle spørsmål knyttet til gjenåpning av barnehager og skoler? Da kan du sende dem inn til e-postadressen post@oeiker.no – skriv «SPØRSMÅL OG SVAR» i emnefeltet på e-posten. Kommuneoverlegen og ledelsen for barnehage og skole svarer på spørsmålene i en nyhetsartikkel som blir lagt ut på nettsidene til kommunen fredag 17. april. Svar på spørsmål om barnehage publiseres først, svar på spørsmål om skole kommer i neste uke. Spørsmålene blir anonymisert. 

Frist for å sende inn spørsmål som blir lagt ut i samleartikkelen før helga, er fredag 17. april kl. 08. Spørsmål som kommer inn etter dette kan bli besvart i artikkelen først neste uke. Husk at personopplysninger ikke skal sendes på e-post. Dersom du har detaljerte spørsmål som gjelder spesifikt for ditt barn, ta kontakt med barnehagestyrer, kontaktlærer eller fastlege. 

Du leter kanskje også etter:

Opprettet: 14.04.2020 22:35