Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Informasjon

  Endret:12.12.2021 20:37

Barnehagepriser

SOLBAKKEN barnehage er en 4 avdelingsbarnehage. Herkules, avdeling for 4-6 åringer som holder til i underetasjen på Skotselv ungdomskole. Pegasus avdeling for 3-4 åringer, Orion avdeling for 2 åringer og Lillebjørn avdeling for 1-2 åringer.

Barnehagen ligger sentralt i Skotselv som er et godt utgangspunkt for turer og utflukter i nærmiljøet. Vi bruker blant annet området på skolen sammen med de elste barna i barnehagen, går på tur til lekeplassen på Kopperud og har tid i flerbrukshallen en dag i uka. I tillegg har vi et variert og stort uteområde med mange muligheter for lek og ulike aktiviter.

I Solbakken barnehage jobber vi med å innfri barns rettigheter hver dag. Vi setter leken i sentrum og med leken som kompass skaper vi gode muligheter for barns utvikling av en sunn selvfølelse og robust livsmestring.

Informasjon:

Vi bruker MyKid som kommunikasjon med foreldre og foresatte.

Kostpenger for Solbakken barnehage:

Barnehagen tilbyr lunsj 4 dager i uka hvor det en av dagene er varmmåltid.I tillegg har vi et ettermiddagsmåltid bestående av frukt og knekkebrød eller brød for de som ønsker det. Vi mener at næringsrik mat rundt et hyggelig fellesskap, er et viktig utgangspunkt for utvikling og trivsel.

En dag i uka har barna med seg matpakke hjemmefra som spises til lunsj. 

Matpriser:
5 dager - 250,-
4,5 dager - 225,-
4 dager - 200,-
3,5 dager - 175,-
3 dager - 150,-
2,5 dager - 125,-
2 dager - 100,-
 

Bursdagsfeiring
Barnas bursdag feires i barnehagen. Vi lager bursdagskrone og noe ekstra godt å spise. Det synges bursdagssang og vi har bursdagssamling. Foreldrene skal ikke ta med kake denne dagen. Bursdagsbarnet får velge mellom is, smoothie eller frukt som barnehagen ordner med.
Opprettet: 03.02.2014 14:17