Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

  Endret:25.01.2019 07:20

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

 Aktuelt

Hvem ser meg? Sommerleir for barn under 18 år

​Sommerleir for barn under 18 år som har en mamma eller pappa med demens. Sommerleiren er et landsdekkende tilbud, og arrangeres Færder leirsted på Østre Bolærne den 4. - 7. juli 2019. Alle utgifter for deltakerne vil bli dekket. (05.02.2019)

Benjaminmarkering

​Fredag 25. januar var det igjen tid for Benjaminmarkering. Alle elevene møtte i kultursalen for litt historie, samt innslag av sanger og tale fra elevrådet. 1. trinn leda "toget" ut av kultursalen og til statuen med tente lys. To elever på 1. trinn tente to lys ved siden av statuen. Til slutt holdt alle elever og voksne hverandre i hendene til et minutts stillhet. (30.01.2019)

Konsert i Skotselv kulturhus

​Gratis konsert for store og små i kulturhuset. Onsdag 20. februar 2019 er datoen. (24.01.2019)

Juledag på ungdomsskolen

​Onsdag 19. desember hadde hele ungdomsskolen juledag. De ulike trinna ble fordelt på grupper, og hadde ulike aktiviteter gjennom dagen.  (20.12.2018)

Gave til barneavdelingen ved Drammen sykehus

​Kantinegruppa i valgfaget "innsats for andre" kjøpte inn leker for noe av overskuddet etter høstens kantinedrift. Lekene blei levert til barneavdelingen ved Drammen sykehus 17. desember, til stor begeistring for de som mottok gavene. (18.12.2018)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Godt nyttår til dere alle!

Takk for god deltakelse i foreldreundersøkelsen! Etter litt intensivt arbeid fra ulike hold fikk vi en svarprosent på over 80%. Dette gir oss verdifull informasjon som vi skal analysere og arbeide videre med de neste årene.

Elevene på skolen er i full sving, vi ser mange som trives både med fag og med hverandre. I undersøkelsen gir de oss gode tilbakemeldinger på relasjon til lærer og det setter vi stor pris på. Personalet er motivert for å opprettholde relasjonene med elevene.
 
Elevenes mestringsopplevelse er viktig for oss og vi håper at vi treffer ofte. Vi jobber kontinuerlig for å gi dem gode faglige utfordringer. 

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Mobilskole.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 
Brosjyre - retten til å klage på karakter.pdf
Rett til trygt skolemiljø.pdf


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Spesialundervisning

Kikora

Opprettet: 30.10.2013 16:33