Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

  Endret:11.10.2019 14:09

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

Kontakt oss

Skole tlf: 32 25 38 00
SFO tlf: 414 15 150 
Epost

 Aktuelt

Skoleinnmelding

​Har du et barn som skal begynne på skolen høsten 2020? Her finner du informasjon om hva du som forelder må gjøre.  (05.12.2019)

Lesekos

​Fredag 1. november hadde 7. trinn lesestund fra lunsj og ut dagen. For å motivere til lesing og glede hadde de med kaker, kakao, kosetepper og puter. (04.11.2019)

Mesternes mester

​Torsdag før høstferien var det duket for "Mesternes mester" på Skotselv skole. Elevene på 1. - 10. trinn gikk sammen i aldersblanda grupper, og var innom alle de forskjellige postene. De fire valgfagene på 8. - 10. trinn, fysisk aktivitet og helse, design og redesign, trafikk og innsats for andre, hadde hvert sitt ansvarsområde. Produsering av rekvisitter, gjennomføring av postene og grilling. Et vellykka arrangement for store og små! (25.10.2019)

FN-dagen 2019

Torsdag 24. oktober var det FN-dagen, og alle våre elever var samla i Kultursalen for å markere dette. Flere trinn bidro med sanger og taler. (25.10.2019)

Gjør noe med det!

I prosjektet "Gjør noe med det!" skal elever på ungdomsskolen bidra til å løse sosiale, miljø- eller klimarelaterte utfordringer i samfunnet rundt seg. Tirsdag 15. oktober var 250 elever samlet til kick-off på Hokksund ungdomsskole.  (19.10.2019)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Da har vi kommet godt i gang
med skoleåret.
 
Elevene og de voksne har hatt mange fine opplevelser sammen. Det har vært toleransetur, leirskole, SOL-dag, turdager på tvers av trinn og mesternes mester for å nevne noe av det som er gjort. Skolens arbeid rundt læringsmiljøet tenker vi er svært viktig, derfor er det hyggelig å se hvor godt elevene trives sammen i ulike aktiviteter.

I tillegg er det faglige arbeidet i fokus. Vi håper at utviklingssamtaler sammen med gode fremovermeldinger er med på å gjøre det lett for elevene å vite hvor de står og hva de skal.  Vi får gode tilbakemeldinger fra elevene på at det er fint at alle har enten iPad eller chromebook som brukes aktivt i undervisningen.
 
Vi gleder oss til det videre samarbeidet fremover!

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Meldingsfunksjonen i Skooler.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 
Brosjyre - retten til å klage på karakter.pdf
Rett til trygt skolemiljø.pdf

BUA Øvre Eiker.pdf


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Kikora

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Skoleskyss

Spesialundervisning

Opprettet: 30.10.2013 16:33