Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Åpen hall

Juvet, Eilen Endret:29.10.2018 11:46

​Da har vi hatt ÅPEN HALL i Skotselv 2 dager på rad denne helgen. Fredag var det for elevene i 7.-10.klasse, og lørdag for psykisk utviklingshemmede med ledsagere. 

Lørdag serverte vi gratis vafler og saft. Barna har hatt det SÅ gøy, og de dro hjem svette og gode! Neste ÅPEN HALL finner sted i Hokksund hallen siste fredagen i november. Da åpner vi opp for alle i 5.-10.trinn. Det varer fra kl.18-21. I tillegg til alle aktivitetene som vi hadde denne helgen, vil det neste gang også være et stort hoppeslott der. 

Desember blir det ingen åpen hall fordi det er jul. Siste fredag i januar blir det ÅPEN HALL i Skotselv igjen. Da gjentar vi kiosksalget og øker med enda en ny aktivitet. Vi får da inn en hinderløype i tillegg til hoppeslott, luftballer, oppblåsbar dart, sumodrakter og paintball-kanon! 

KOM KOM KOM! Alle foreldre må legge dette inn på kalenderen og spre det til alle dere kjenner som har barn i alderen 5.-10.trinn. Uansett hvilken hall vi skal være i, er alle barn i denne aldersgruppen fra hele kommunen VELKOMMEN!! 
HÅPER VI SES!!!! 
Hilsen Aktiv 365

                                    Sumodrakter
                                    
                                    Luftballer og dart
                                    Luftballer
                                    Hinderløype
                                                            Oppblåsbar dart
                                 Sumodrakter
                                 Hinderløype

Tekst og bilder: Hanne Kristin Mågerud

Opprettet: 29.10.2018 08:53