Håndballkamp mellom elever og lærere

Juvet, Eilen Endret:12.02.2015 13:19

​Tradisjon tro var det igjen tid for håndballkamp mellom ungdomsskolen og lærerne.
Ungdomsskolen har turneringer mot hverandre i forkant, for å avgjøre hvilket trinn som til slutt møter lærerne i superfinalen. I år trakk 8. trinn det lengste strået, og møtte lærerne til kamp torsdag 12. februar.

​Kampen var spennende fra start til slutt. Da 8. trinn fikk mål, svarte lærerne fort med samme mynt. Taklinger og frikast i store deler av 2. omgang. Minuttene gikk, og kampen var jevn så å si hele veien. Da kampen ble blåst av, viste poengtavla 13-13. Elevene ville veldig gjerne ha straffekonk, eller i hvert fall avgjøre hvem som vant, de ville ikke avslutte med uavgjort...
                 Elever
                 Lærere
                                  Lærer i aksjon
Elev i aksjonPoengtavle
Derfor ble det fem minutter ekstra spilletid. For lærerne sin del var ikke dette bra, de hadde nok brukt det siste kruttet i slutten av 2. omgang. 8. trinn suste inn den ene ballen etter den andre, og poengtavla viste 14-17 til elevene etter de fem ekstra minuttene.
Gratulerer til 8. trinn!
             Elever vant