Innbyggerne er drivkraften

Juvet, Eilen Endret:23.10.2015 12:09

​I Øvre Eiker får de til utrolige ting. I Skotselv står et splitter nytt bygg som rommer kulturhus, flerbrukshall og SFO. Verdien av bygget er mer enn det dobbelte av de 40 millionene kommunen investerte. En strategisk plan for grendeutvikling og massiv innbyggerinnsats gjorde drømmen mulig, skriver regjeringen.no på sine nettsider.

Logo Skotselv kulturhusKommunenes visjon: Sammen skaper vi et livskraftig Øvre Eiker, er ikke et tomt slagord, men en arbeidsmetode. Kommunen har i mange år jobbet godt med partssamarbeid, men de har også plassert innbyggerne i sentrum for alt de driver med.
– Vi er innbyggernes regiassistenter, sier ordfører Ann Sire Fjerdingstad.
Det er få innbyggere i kommunen som ikke kjenner til slagordet, og som på en eller annen måte er involvert i drift og utvikling av kommunen sin.
Tettstedet Skotselv er del av en strategi for å utvikle grendene i kommunen. Kommunen er delt inn i tettsteder eller grender, og det jobbes fem år med hvert tettsted for å utvikle det. Dette går på rundgang, noe som gir neste grend på lista fem år til å forberede seg og prioritere sine behov.​
Teksten er hentet fra regjeringen sine nettsider. Klikk her for å lese resten av artikkelen (lenken åpnes i en ny fane).

Opprettet: 23.10.2015 12:04