Vinnere av beintøft 2015

Juvet, Eilen Endret:04.12.2015 08:46

Beintøft er en årlig landsomfattende konkurranse i regi av Miljøagentene, barnas miljøorganisasjon. Gjennom konkurransen engasjeres elever til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen, og dermed bidra til redusert lokal forurensing og CO₂-utslipp skapt av biltrafikk. Mindre biltrafikk gir en tryggere skolevei, og en aktiv start på dagen er gunstig for både fysisk og psykisk helse.

Siden september har 20.000 elever fra hele landet konkurrert i å være den mest miljøvennlige skoleklassen i Norge. Gjennom å oppfordre skoleelever til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen, har Beintøft-konkurransen skapt engasjement rundt miljø og klima, samhold og trygg skolevei. Deltakelsen har vært imponerende og det har det vært knyttet stor spenning til hvilke skoleklasser som er mest beintøffe i landet. Nå er fylkesvinnere og de nasjonale vinnerne kåret.

7. trinn ved Skotselv skole ble fylkesvinner!

icpdfVinnere av Beintøft 2015.pdf
icpdfFylkesvinnere.pdf