Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

  Endret:07.01.2020 09:27

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

Kontakt oss

Skole tlf: 32 25 38 00
SFO tlf: 414 15 150 
Epost

 Aktuelt

Grøtfest på småskolen

​Småskolen har hatt grøtfest i dag. De har spist risengrynsgrøt og drukket rød saft. Alt ble servert av mange gode foreldrehjelpere. Det var underholdning av elevene med sang og rap. Og til slutt kom julenissen med godtepose! God jul! (19.12.2019)

Sommerfuggel i vinterland

​Elevene på 4. trinn har i høst lært å strikke, og har laget disse sommerfuglene. Vi har hatt god hjelp av pensjonerte lærere som har jobbet her før, noe vi setter stor pris på. (19.12.2019)

Skoleinnmelding

​Har du et barn som skal begynne på skolen høsten 2020? Her finner du informasjon om hva du som forelder må gjøre.  (05.12.2019)

Lesekos

​Fredag 1. november hadde 7. trinn lesestund fra lunsj og ut dagen. For å motivere til lesing og glede hadde de med kaker, kakao, kosetepper og puter. (04.11.2019)

Mesternes mester

​Torsdag før høstferien var det duket for "Mesternes mester" på Skotselv skole. Elevene på 1. - 10. trinn gikk sammen i aldersblanda grupper, og var innom alle de forskjellige postene. De fire valgfagene på 8. - 10. trinn, fysisk aktivitet og helse, design og redesign, trafikk og innsats for andre, hadde hvert sitt ansvarsområde. Produsering av rekvisitter, gjennomføring av postene og grilling. Et vellykka arrangement for store og små! (25.10.2019)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Velkommen til et nytt år!
Håper dere alle sammen har hatt en fin juleferie og hatt noen rolige avslappende dager.
Vi som jobber på skolen er klar for å starte opp og gleder oss til å komme i gang med hverdagen igjen. Her vil trivsel og læring være på agendaen. Vi ser etter elevens kompetanse og læringsbehov, forsøker å gi gode fremovermeldinger og oppmuntrer dem til videre arbeid. 

For 10. trinn begynner nå innspurten opp mot eksamen og et 10 årig skoleløp begynner å nærme seg slutten.  Innsøkingsprosessen til videre skolegang ligger rett rundt hjørnet og det blir spennende å følge med.
 
Alle ansatte er i full gang med å sette seg inn i fagfornyelsen. Vi tror at elevene vil merke en litt annerledes hverdag på sikt og gleder oss til å komme i gang.
Vi ser frem til samarbeidet med dere i det kommende året. 

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Meldingsfunksjonen i Skooler.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 
Brosjyre - retten til å klage på karakter.pdf
Rett til trygt skolemiljø.pdf

BUA Øvre Eiker.pdf


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Kikora

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Skoleskyss

Spesialundervisning

Opprettet: 30.10.2013 16:33