Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

  Endret:13.06.2019 14:10

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

Kontakt oss

Skole tlf: 32 25 38 00
SFO tlf: 414 15 150 
Epost

 Aktuelt

Skolestart skoleåret 2019-2020

Første skoledag etter sommerferien er mandag 19. august 2019. I denne artikkelen finner du detaljert informasjon om skolestart på de forskjellige skolene. ​ (26.06.2019)

Batikk på 7. trinn

I uke 21 hadde 7. trinn batikk i kunsttimene. Med bruk av tråd, strikker og mange snurringer ble dette noen skikkelig flotte kunstverk. (13.06.2019)

Forberedelsesdag til eksamen

10. trinn har i dag forberedelsesdag til skriftlig eksamen i engelsk, som er i morgen. Elevene fikk vaffel og saft som oppmuntring, og det viste seg at ti liter røre ikke var noen utfordring. Vi ønsker alle lykke til i morgen! (23.05.2019)

Fremmøteplan 1. trinn - skoleåret 19/20

​Fremmøteplan for høstens 1. trinn finner du ved å klikke på lenken litt lenger ned på denne siden. (åpnes i PDF) Fremmøteplaner for de andre trinnene er sendt til foresatte via Skooler. (20.05.2019)

17. mai-program for 2019

​Årets 17. mai-program finner du her. (07.05.2019)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Vi nærmer oss slutten på et fint skoleår og håper elevene sitter igjen med mestringsglede, et godt læringsutbytte og gode minner fra året som har vært. Det er hyggelig for personalet å se arbeidsomme og glade elever fra 1. til 10. trinn som snart skal ha en velfortjent sommerferie.
 
10. trinn er ferdig med skriftlig eksamen og har muntlig eksamen foran seg. Vi håper det vil bli en positiv opplevelse for dem alle sammen. Det er mange dyktige medarbeidere som heier på sidelinjen og som er spent på dette hvert år. Vi ønsker dem lykke til videre i livet og kommer til å savne dem etter sommeren.
 
Samtidig har vi hatt gleden av å møte neste års 1. klassinger og deres foresatte. Det har vært et trivelig treffpunkt. Vi gleder oss til oppstart og videre samarbeid i årene som kommer. Mange av 7. trinnselevene er spente på overgangen til ungdomskolen, der venter det lærere som er klar til å ta dem godt i mot. 

Ønsker å takke foresatte for samarbeidet, og spesielt FAU og SU/SMU hvor vi har hatt ekstra mange treffpunkt grunnet arbeidet med ny skolebehovsplan. 

Håper vi sees på Hærebrusand den 17. juni.

Nyt dagene og velkommen tilbake 19. august. Da står hele personalet klar for å gi elevene nye mestringsopplevelser og mål å strekke seg mot!
Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Meldingsfunksjonen i Skooler.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 
Brosjyre - retten til å klage på karakter.pdf
Rett til trygt skolemiljø.pdf


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Spesialundervisning

Kikora

Opprettet: 30.10.2013 16:33