Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

Amundsen, Ann-Mari Endret:16.04.2018 10:41

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

 Aktuelt

Programmet for 17. mai 2018

Programmet for 17. mai 2018 er klart. Veiene inn til Skotselv blir stengt, og holdes stengt, så lenge barnetoget går og ved arrangementet ved bautaen ved Bakke kirke. Det kommer ikke til å bli anledning til å komme frem med kjøretøy; veiene vil være stengt med lastebiler, som ikke blir flyttet for annet enn utrykningskjøretøyer. En liten periode mens det er Gudstjeneste, vil det være mulig å komme forbi, men dette gjelder en svært begrenset periode.  (24.04.2018)

Benjaminkonferansen 2018

​Torsdag 15. mars var de 16 skolene fra hele landet som har vunnet Benjaminprisen innbudt av Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter og Kunnskapsdepartementet til erfaringsutveksling. Elevrådsleder Tina Haugen og lærerne Anita Haare og Gunhild Kopland Terum representerte Skotselv skole, og hadde en utrolig spennende og nyttig dag.  (19.03.2018)

Kartleggingsprøver for 1. - 4. trinn

​12. mars til 13. april er gjennomføringsperioden for kartleggingsprøvene i lesing, regning, engelsk og digitale ferdigheter i grunnskolen. (12.03.2018)

Kvinnedagen

​I anledning kvinnedagen, i dag 8. mars, har 7. trinn jobbet med kjønnsroller i ukeblader. De erfarte at det var vanskelig å finne bilder av gutter i jenteblader og av jenter i gutteblader. En artig time med mye læring! (08.03.2018)

Unge idrettsledere på Skotselv skole

Buskerud idrettskrets samarbeider med idrettslag som ønsker å bygge aktive lokalsamfunn. Idrettslagene det er snakk om tar blant annet i bruk unge ledere som tilretteleggere. (23.02.2018)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Da har vi kommet til april, vårsmeltingen er i full gang og vi har gått inn i en lysere periode av året. Frem mot sommeren er det mye aktivitet som skal skje på skolen. I alle klasser vil det være stort faglig og sosialt fokus helt ut skoleåret. Elevene vil trenes videre i å vurdere, reflektere over eget arbeid og utvikling , –øvelse gjør mester.

Vi har noen spente 10. trinnselever som skal gjennomføre eksamen, før de er ferdige med 10. års skolegang.  Vi håper at de har hatt noen gode år på skolen og at vi har klart å bidra positivt i forhold til å utruste elevene på å mestre hverdagen nå og i fremtiden.  
7. trinnselevene våre skal snart starte opp på ungdomsskolen, der vil de bli møtt av nye lærere og nye utfordringer. I tillegg har vi har noen spente barn fra barnehagen som skal opp å hilse på skolen før de skal starte opp neste skoleår. 

På en 1.-10. skole er vi så heldige at vi får litt av alt og vi har mange fine arbeidsoppgaver foran oss. Noen avbrekk i form av fridager vil det også være i tiden som kommer. Da handler det om å samle litt krefter og gjøre aktiviteter som gir påfyll og energi. 

Konklusjonen blir at vi alle sammen får stå på ut skoleåret, før vi kommer til en velfortjent sommerferie.

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Mobilskole.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 
Brosjyre - retten til å klage på karakter.pdf


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Spesialundervisning

Opprettet: 30.10.2013 16:33