Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

Amundsen, Ann-Mari Endret:23.01.2018 07:24

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

 Aktuelt

Det er lett å låne utstyr fra BUA Øvre Eiker

Har du lyst til å prøve noe nytt - og det helt uten at du må kjøpe utstyret først? Det er enklere enn du tror, stikk innom BUA! I BUA kan du låne utstyr til ulike aktiviteter og friluftsliv helt gratis, hele året. BUA er en utlånssentral for barn, unge og familier i Øvre Eiker. Vår BUA er tilknyttet biblioteket i Hokksund og du låner med lånekortet ditt.  (23.01.2018)

Takk for bidrag til skøytebanen

​Vi ønsker å takke Grendeutvalget for flott bidrag til skøytebanen. Grendeutvalget har kjøpt inn tre pingviner, en sel og to mål som skolen får låne i undervisning. Skolen setter stor pris på samarbeidet og elvene koser seg ute på isen. (16.01.2018)

Vinner av tegnekonkurranse

​Vinnertegningen i tegnekonkurransen hos Norli Junior for november er Ivo på 6. trinn. Vi gratulerer! (20.12.2017)

Akedag og bålkos på 8. trinn

​I disse fine vinterdager koste 8. klasse seg med aking og bålkos i tre gode timer oppe i skauen, fredag 15. desember. Mye latter i bakken, deilig lukt av grillmat og flotte kunstverk lagd i snøen! Vi hadde med oss en skikkelig gladgjeng tilbake på skolen da turen var ferdig.  (20.12.2017)

Julelunsj på 8. trinn

​Tirsdag 19. desember arrangerte arbeidslivsfagsgjengen på 8. trinn julelunsj for 8. trinn. På forhånd bakte de rundstykker og lagde budsjett for å finne ut hvor mye det skulle koste. Bord ble dekket og pyntet. Det ble lagd et koldtbord hvor elevene forsynte seg selv med det de ville. En ekte to-retters ble det også, med brownies til dessert. (19.12.2017)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Da er vi godt i gang med det nye året. Både “små” og “store” er tilbake etter ferie og arbeidsrutinene begynner å falle inn i sin naturlige rytme igjen. For 10. trinn begynner nå innspurten opp mot eksamen og et 10 årig skoleløp begynner å nærme seg slutten.  Innsøkingsprosessen til videre skolegang ligger rett rundt hjørnet og det blir spennende å følge med.
 
1. og 2. trinn er godt i gang med iPad- opplæringen og lærerne kommer med positive tilbakemeldinger i forhold til elevenes innsats og lærevilje. Det skal bli fint å følge med på den videre utviklingen. 
9. trinn er de elevene som har forsket mest på Chromebook til nå. De gir positive tilbakemeldinger til både lærere og ledelse på at de opplever dette som et godt hjelpemiddel.  Når alt av office 365 og Skooler er på plass, tror vi dette vil bli svært bra. 

Alle elevene koser seg ute i snøen, det har vært ekstra stor aktivitet ute for de fleste i denne perioden. Ski og skøyter er stadig i bruk og pingvinene fra Grendeutvalget er i bruk.
 
Vi ser lyst på våren og håper at elevene vil få et godt læringsutbytte frem mot sommeren!

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Mobilskole.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Spesialundervisning

Opprettet: 30.10.2013 16:33