Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Skotselv skole

Amundsen, Ann-Mari Endret:14.06.2018 13:02

​​​​​Skotselv skole

Vi er en del av ei bygd med veldig sterk dugnadskultur som har bidratt meget sterkt til den flotte bygningsmassen som omgir skolen. Vi har ny idrettshall, nytt bibliotek, ny kultursal, ny kantine og nytt SFO. Biblioteket er åpent 1,5 dager i uka i skoletida og ellers på ettermiddagstid. Vi er stolt av skolen vår og håper mange søker seg til oss.

 Aktuelt

Sommerskolen 2018 Øvre Eiker - fulltegnet

Forskerfabrikkens sommerskole. En annerledes sommerskole full av morsomme eksperimenter for alle som skal opp i 5. 6. og 7. klasse til høsten. Interessen har vært stor, og sommerskolens plasser ble fyllt opp i løpet av en dag. (15.05.2018)

Programmet for 17. mai 2018

Programmet for 17. mai 2018 er klart. Veiene inn til Skotselv blir stengt, og holdes stengt, så lenge barnetoget går og ved arrangementet ved bautaen ved Bakke kirke. Det kommer ikke til å bli anledning til å komme frem med kjøretøy; veiene vil være stengt med lastebiler, som ikke blir flyttet for annet enn utrykningskjøretøyer. En liten periode mens det er Gudstjeneste, vil det være mulig å komme forbi, men dette gjelder en svært begrenset periode.  (24.04.2018)

Benjaminkonferansen 2018

​Torsdag 15. mars var de 16 skolene fra hele landet som har vunnet Benjaminprisen innbudt av Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter og Kunnskapsdepartementet til erfaringsutveksling. Elevrådsleder Tina Haugen og lærerne Anita Haare og Gunhild Kopland Terum representerte Skotselv skole, og hadde en utrolig spennende og nyttig dag.  (19.03.2018)

Kartleggingsprøver for 1. - 4. trinn

​12. mars til 13. april er gjennomføringsperioden for kartleggingsprøvene i lesing, regning, engelsk og digitale ferdigheter i grunnskolen. (12.03.2018)

Kvinnedagen

​I anledning kvinnedagen, i dag 8. mars, har 7. trinn jobbet med kjønnsroller i ukeblader. De erfarte at det var vanskelig å finne bilder av gutter i jenteblader og av jenter i gutteblader. En artig time med mye læring! (08.03.2018)


Se flere aktuellsaker

Skotselv skoles visjon 

Grunnskolene i Øvre Eiker sin visjonRektor har ordet

Vi har hatt en flott forsommer dette året. Elevene har vært arbeidsomme og lærerne har stått på for å gi dem et godt læringsutbytte. Sola og varmen har vært med på å skape ekstra mange fine tur og uteopplevelser for elevene. Vi ser mange smilende glade elever rundt forbi fra 1. til 10. trinn.

17.mai feiringen var en veldig hyggelig opplevelse og jeg var stolt som rektor der jeg fikk gå foran i barnetoget med elevene og korpset tilstede. Mange var med på å bidra til denne fine dagen, både av foresatte og elever. Underholdningen og talene som ble holdt fra flere av trinnene på skolen var med på å gjøre dagen ekstra flott. Takk til dere alle!

10.trinn har nå gjennomført eksamen både skriftlig og muntlig med glans! For skolen er dette en stor begivenhet for oss alle sammen. Det er mange dyktige medarbeidere som heier på sidelinjen og som er spent på dette hvert år. Alle har de vært i kontakt med 10. trinns elever på en eller annen måte og derfor er det hyggelig å kunne glede seg sammen med dem.

Samtidig har vi hatt gleden av å møte neste års 1.klassinger og deres foresatte. Det har vært et trivelig treffpunkt og vi gleder oss til oppstart og videre samarbeid.

Mange av 7. trinnselevene er spente på overgangen til ungdomskolen, der venter det lærere som er klar til å ta dem godt i mot. 

Som ny rektor har det vært et utfordrende, men spennende år. Takket være gode innspill og gode samarbeidspartnere blant annet fra dere foresatte har vi klart å løse mange av utfordringene sammen.

Ønsker dere alle en riktig god sommer. Nyt dagene og velkommen tilbake 20. august. Da står hele personalet klar for å gi elevene nye mestringsopplevelser og mål å strekke seg mot!

Lena Stenvik


Skjema

Innmelding sk​ole/SFO

Permisjon fra undervisning

Krav om sletting av gyldig fravær

Karakterer - klage

Melding om skolebytte ved flytting

Søknad om bytte av skole


Dokumenter

Hvordan komme inn på Skooler - foresatt.pdf
Mobilskole.pdf
Spesialundervisning på fem minutter.pdf 
Brosjyre - retten til å klage på karakter.pdf


Lenker

​Trygg trafikk - brosjyre​​​

Trygg trafikk - gåprøve​​

Søvn og læring​

Bokbamsen

Folkehelseinstituttet

Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG)

Jeg vil vite

Les en bok

Lokus 123 

LP-mode​llen

Moava

Multi 1-7

Nettvett

Null mobbing

Puzzlemaker

Safari 1-2 ABC

Skoleporten

Skolefrukt

Spesialundervisning

Opprettet: 30.10.2013 16:33