Sammen om Fiskum

Løken, Line Therese Endret:20.06.2022 09:32

Fiskum Grendeutvalg, Darbu skole og Øvre Eiker kommune ønsker å løfte fram alle de fine tingene som skjer på Fiskum. Vi inviterer alle til å stå sammen om Fiskum.

Du og din forening kan delta i to tiltak:

Sammen om Fiskum - Frivillighetens dag
Sammen om Fiskum - Aktivitetsbrosjyre

Frivillighetens dag mandag 12. september er et arrangement der frivillige foreninger kan vise fram seg selv og sine aktiviteter slik at barn og foreldre kan få informasjon og en praktisk smakebit. Arrangementet foregår på og i området rundt Darbu skole. Det er anledning til å ha stands både ute og inne. Vi starter ca kl. 15:00 og regner med å være ferdig senest kl. 20:00.

Aktivitetsbrosjyren skal være en oversikt over de ulike fritidsaktivitetene som tilbys for barn og unge på Fiskum høsten 2022. Brosjyren distribueres til alle husstandene på Fiskum, samt alle elever på Darbu skole og Buskerud folkehøgskole. Brosjyren vil også distribueres digitalt på internett og i sosiale media som Facebook og Instagram.

For å lage en finfin frivillighetsdag og en fyldig aktivitetsbrosjyre trenger vi hjelp fra deg og din gjeng. Vi har laget et enkelt webskjema der du kan gi tilbakemelding på om din forening ønsker å delta på frivillighetens dag og om dere ønsker synliggjøring gjennom aktivitetsbrosjyren.

Dersom du har aktiviteter som du ønsker å synliggjøre i aktivitetsbrosjyren, ber vi om at du fyller ut side 2 og 3 i dette skjemaet. Du kan gjerne melde din interesse så snart som mulig og heller komme tilbake til brosjyreinformasjonen senere dersom du trenger litt mer tid på dette. Siste frist for å melde inn aktivitetsinformasjon til brosjyren er mandag 15. august 2022.

Fyll ut skjema ved å trykke her.

Fiskum grendeutvalg, Darbu skole og Øvre Eiker kommune

Opprettet: 20.06.2022 09:32