Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Helsefremmende innsatsområder

Amundsen, Ann-Mari Endret:15.08.2016 09:22

Darbu skole​ har store og flotte uteområder og det ligger godt til rette for fysisk aktivitet. I friminuttene brukes ballbinge og fotballbane av noen mens andre klatrer i trær eller spiller slåball. I vinterperioden går mange unger på ski og skøyter i friminuttene og på SFO og vi tar ut akematter og spader og legger til rette for at ungene skal kose seg i snøen. Idrettshallen er åpen i storefri for TL-aktiviteter og for organiserte aktiviteter i SFO-tiden.

Aktiv på skolevei

er en kampanje som arrangeres flere uker pr. år. Hensikten er å få flere barn til å gå og sykle til skolen.

Hoppetaukonkurranse - hopp for hjertet

er en konkurranse arrangert av Nasjonalforeningen for folkehelsen for elever på 4.-7. trinn. Skolen velger å være med på denne konkurransen.

Temadager

Skolen arrangerer ulike temadager for å øke den fysiske aktiviteten. Vi har gjerne hatt en "bli-kjent-tur" rett etter skolestart, en eller flerer ski-og akedager vinteren og idrettsdag i juni.

Aktiv 365  

Ungdomsskoleelever fra Vestfossen ungdomsskole kommer en gang i uka og har aktiviteter sammen med elevene på SFO. Aktiv365 er et prosjekt med fokus på utdanning av unge ledere med skole og idrettslag som læringsarena! Aktiv365 vil bidra til å utvikle en aktiv og livsstilsbevisst ungdom. Gjennom gode samarbeidsmodeller for skole, idrettslag og særidretter er målet å aktivisere ungdommer gjennom fokus på kompetanse og fysisk aktivitet.

 

Opprettet: 09.01.2014 15:26