Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Helsefremmende innsatsområder

  Endret:31.07.2018 16:12

Darbu skole​ har store og flotte uteområder og det ligger godt til rette for fysisk aktivitet. I friminuttene brukes ballbinge og fotballbane av noen mens andre klatrer i trær eller spiller slåball. I vinterperioden går mange unger på ski og skøyter i friminuttene og på SFO og vi tar ut akematter og spader og legger til rette for at ungene skal kose seg i snøen. Idrettshallen er åpen i storefri for TL-aktiviteter og for organiserte aktiviteter i SFO-tiden.

Aktiv på skolevei

er en kampanje som arrangeres flere uker pr. år. Hensikten er å få flere barn til å gå og sykle til skolen.

Hoppetaukonkurranse - hopp for hjertet

er en konkurranse arrangert av Nasjonalforeningen for folkehelsen for elever på 4.-7. trinn. Skolen velger å være med på denne konkurransen.

Temadager

Skolen arrangerer ulike temadager for å øke den fysiske aktiviteten. Vi har gjerne hatt en "bli-kjent-tur" rett etter skolestart, en eller flerer ski-og akedager vinteren og idrettsdag i juni.

Aktiv 365  

Ungdomsskoleelever fra Vestfossen ungdomsskole kommer til skoler og hjelper oss på aktivitetsdager. Aktiv365 er et prosjekt med fokus på utdanning av unge ledere med skole og idrettslag som læringsarena! Aktiv365 vil bidra til å utvikle en aktiv og livsstilsbevisst ungdom. Gjennom gode samarbeidsmodeller for skole, idrettslag og særidretter er målet å aktivisere ungdommer gjennom fokus på kompetanse og fysisk aktivitet.

 

Opprettet: 09.01.2014 15:26