Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Darbu skole

  Endret:05.02.2019 10:53

Darbu skole

 Aktuelt

"Utetimen" på Darbu skole

Alle elevene i 4.-7.klasse har hatt ei aktiv økt ute med ski på beina. Vi har nemlig vunnet besøk fra "Utetimen", i regi av Norges skiforbund og Sparebank1. ​ (17.01.2019)

Vinter på SFO

Barna på SFO koser seg ute på skøytebanen og i akebakken. Det er ekstra stas når de voksne byr på musikk og isdans eller tar fram akematter og blir med i leiken. Darbu skole har fantastiske uteområder, hele året!​ (13.01.2019)

Første skoledag er mandag 20. August 2018

Første skoledag er mandag 20. August. Her ser dere tidene de ulike klassene er på skolen denne dagen:  ​ (17.08.2018)

Sommerskolen 2018 Øvre Eiker - fulltegnet

Forskerfabrikkens sommerskole. En annerledes sommerskole full av morsomme eksperimenter for alle som skal opp i 5. 6. og 7. klasse til høsten. Interessen har vært stor, og sommerskolens plasser ble fyllt opp i løpet av en dag. (15.05.2018)

§9a Elevers rett til et trygt og godt skolemiljø

​Informasjon fra Fylkesmannen til elever og foresatte (29.11.2017)

 Darbu skole ligger idyllisk til på tettstedet Darbu, i bygda Fiskum. Skolen har flotte uteområder som legger til rette for aktiv leik og samhandling.

 


 Se flere aktuellsaker

Strategi for økt læring

 

Rektor har ordet:

“Sammen gjør vi hverandre gode!” Visjonen lever, og også dette skoleåret vil vi fortsatt ha fokus på elevenes og lærernes læring. Elevene medvirker og er aktører i egen læringsprosess. I alle fag er det mål for timen og elevene er med på å beskrive kriteriene. Underveis vurderes læringa og timen avsluttes med at læringsaktiviteten oppsummeres. Lærerne hospiterer og besøker hverandres klasserom for å lære av hverandre og reflektere sammen for å forbedre egen praksis. Ledelsen driver “lærende vandring”, observerer elevens læring og bringer det med inn til det lærende fellesskapet i hele personalgruppa. Målet er økt læring for hver elev. ​

 

 

 

Bestilling av frukt og melk

Bestilling av skolemelk og frukt gjøres på nett. Følg lenkene:

www.skolemelk.no

www.skolefrukt.no

 Logo nullmobbing.png

 

Aktuelle skjema

Permisjon fra undervisning

Innmelding skole/SFO​​

 

 Miljøfyrtårn.jpg

Den naturlige skolesekken.png 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opprettet: 30.10.2013 16:33