Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Darbu skole

  Endret:05.02.2019 10:53

Darbu skole

 Aktuelt

Entreprenørskap på timeplanen

​Denne uka setter Darbu skole entreprenørskap på timeplanen. For elevene på 4. og 5. trinn ble det en spesiell skoledag da ordfører Ann Fjerdingstad dukket opp som lærer med undervisningsopplegget "Vårt lokalsamfunn". Elevene viste stort engasjement og interesse for det spennende opplegget.  (19.03.2019)

I mørket er alle katter grå....

​Ormåsen grendeutvalg inviterer til åpent møte om nettvett og bildedeling i Ormåsen flerbrukshall mandag 8. april. Gratis inngang.  (15.03.2019)

SØK OM SFO-PLASS INNEN 1. APRIL.

​Har barnet ditt behov for SFO-plass neste skoleår? Søknadsfristen er 1. april.  (06.03.2019)

"Utetimen" på Darbu skole

Alle elevene i 4.-7.klasse har hatt ei aktiv økt ute med ski på beina. Vi har nemlig vunnet besøk fra "Utetimen", i regi av Norges skiforbund og Sparebank1. ​ (01.03.2019)

Vinter på SFO

Barna på SFO koser seg ute på skøytebanen og i akebakken. Det er ekstra stas når de voksne byr på musikk og isdans eller tar fram akematter og blir med i leiken. Darbu skole har fantastiske uteområder, hele året!​ (13.01.2019)

 Darbu skole ligger idyllisk til på tettstedet Darbu, i bygda Fiskum. Skolen har flotte uteområder som legger til rette for aktiv leik og samhandling.

 


 Se flere aktuellsaker

Strategi for økt læring

 

Rektor har ordet:

“Sammen gjør vi hverandre gode!” Visjonen lever, og også dette skoleåret vil vi fortsatt ha fokus på elevenes og lærernes læring. Elevene medvirker og er aktører i egen læringsprosess. I alle fag er det mål for timen og elevene er med på å beskrive kriteriene. Underveis vurderes læringa og timen avsluttes med at læringsaktiviteten oppsummeres. Lærerne hospiterer og besøker hverandres klasserom for å lære av hverandre og reflektere sammen for å forbedre egen praksis. Ledelsen driver “lærende vandring”, observerer elevens læring og bringer det med inn til det lærende fellesskapet i hele personalgruppa. Målet er økt læring for hver elev. ​

 

 

 

Bestilling av frukt og melk

Bestilling av skolemelk og frukt gjøres på nett. Følg lenkene:

www.skolemelk.no

www.skolefrukt.no

 Logo nullmobbing.png

 

Aktuelle skjema

Permisjon fra undervisning

Innmelding skole/SFO​​

 

 Miljøfyrtårn.jpg

Den naturlige skolesekken.png 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opprettet: 30.10.2013 16:33