Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kontakt oss

  Endret:31.07.2018 16:03

Skolens administrasjonskontor ligger i 1. etasje og er betjent fra kl. 08.00 til kl. 14.00.
I skoletiden er kontoret åpent for alle elever som har bruk for hjelp. 

Foreldre og foresatte er alltid velkomne til å henvende seg enten personlig eller via telefon.
Gjennom skolens forkontor kan en også få kontakt med skolens øvrige personale. Det må avtales tid for å snakke med lærere utover små og raske beskjeder. Når skolen starter kl. 08.15 er undervisningspersonalet opptatt med å ta seg av elevene. Eventuelle henvendelser og beskjeder må da gis til kontorpersonalet.

Adresse: Kongsbergveien 692, 3322 Fiskum

Tlf: 32252430

E-post: darbu.skole@ovre-eiker.kommune.no

Rektor: Anniken Liset Kajander anniken.kajander@ovre-eiker.kommune.no

Fagleder: Linda Bredesen Wagelid linda-b.wagelid@ovre-eiker.kommune.no

Sekretær: Janne Kristin Tollefsen janne-k.tollefsen@ovre-eiker.kommune.no

 Her ligger Darbu skole

Darbu skole ligger idyllisk til på tettstedet Darbu i bygda Fiskum. Vi har i dag 99 elever, 11 lærere, 6 assistenter og lærling. I skolebygningen har vi god plass og har et fantastisk uteområde, som vi er stolte av.

Bygningen består av en gammel og en ny del. Første del sto ferdig i 1929, og det ble bygget på i 1963 og 1994. Vi fikk eget bibliotek i skolegården i 2004. Dette er et moderne, lyst og trivelig kombinasjonsbibliotek for Folkebiblioteket og Darbu skole.

Skolen er synlig aktør i nærmiljøet.

Lokalsamfunnet på Fiskum er aktivt, energisk og de får til mye, det er noe vi i skolen nyter godt av. Fokuset er en best mulig oppvekst for barna i bygda vår og vi samarbeider med frivillige lag og foreninger. Trygg skolevei har vært i fokus lenge, og høsten 2013 tok vi i bruk nytt parkeringsområde ved skolen. Elevene kan gå trygt av og på bussen og det er rikelig med parkeringsplasser på området. Togstopp på Darbu er bevart, og togstasjonen står nå ferdig oppusset. Det er togavgang i begge retninger hver time.

Opprettet: 01.11.2013 11:36