Aktiv på skoleveien

Hamborg, Stina Endret:31.03.2017 19:12

​I uke 12-14 er Hokksund barneskole deltakere i kampanjen "Aktiv på skoleveien". I uke 12 var 7a og 5c skolens mest aktive klasser og dermed vinnere av hver sin fruktkurv.

​ 7a ble vinnere av fruktkurven"Aktiv på skoleveien" er for alle kommunene i Buskerudbyen. Ca. 13.000 elever på 4. - 10. trinn har mulighet til å delta sammen med klassene sine. Målet med aksjonen er å få flest mulig elever i aktivitet på skoleveien, redusere trafikken ved skolene, samt holdningsskapende i forhold til det å bli kjørt til alt.

Denne uka var det altså 7a og 5c som var de mest aktive klassene ved Hokksund barneskole.

Vi oppfordrer alle elever som har mulighet til å sykle (5.-7. trinn) eller gå til og fra skolen, om å gjøre dette. Slik får vi spreke elever, gode holdninger og mindre trafikk ved skolen vår.

5c vant fruktkurv

Opprettet: 31.03.2017 18:41