Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

BlimE-dansen 2017

Hamborg, Stina Endret:06.10.2017 19:22

Fredag 22. september danset skolelever over hele landet BlimE-dansen. Ved Hokksund barneskole danset alle elever og ansatte sammen ute i skolegården.

22. september var alle elever og ansatte ved Hokksund barneskole samlet i skolegården for å danse BlimE-dansen. I flere dager har alle klassene ved skolen øvd hver for seg. I dag fikk vi se resultatet: 480 elever som beveget seg i takt til fengende rytmer over høyttaleranlegget.


Før BlimE-dansen holdt Henrik, som er nestleder i elevrådet, en appell om det å være en god lytter. "Å være en god lytter er månedens vennlighetsregel ved Hokksund barneskole. Han minnet oss om at hvis det var meninga at vi skulle prate mer enn vi lytter, så hadde vi vært utstyrt med to munner og ett øre. "Å være en god lytter er å verdsette det andre har å si".

Elevrådsleder Ane fulgte opp med å fortelle at alle mennesker har behov for at andre bryr seg. "Når noen sier hei til deg, eller viser at de forstår hvordan du har det, så kjenner du deg kanskje litt ekstra viktig? Det er en fin opplevelse og en deilig følelse å bære med seg. Slik har andre det også. Kanskje har du ikke den gode følelsen av å bety noe hele tiden? Kanskje er du mer opptatt av hva du får til, eller hvordan du ser ut? Vi er helt sikre på at hvis alle sier hei til hverandre litt oftere, så vil vi alle bli litt gladere og har det bedre inni oss. Det finnes mange måter du kan vise at du bryr deg om et annet menneske. Den enkleste måten er kanskje å si hei. Si hei til noen du vet hvem er, men som du ikke så ofte sier hei til! Si hei til noen som står alene! Si hei til noen som er yngre enn deg! Hvis du vil, kan du jo ta neste skritt også og være en venn. Du kan invitere noen med i leken, passe litt ekstra på noen som ikke har det så bra eller gi bort et eple hvis noen har glemt matpakken sin. Slike ting vil gjøre at andre føler seg betydningsfulle. Du kan gjøre en forskjell. Du kan se andre. Si hei, vær en venn. BlimE!"
(http://nrksuper.no/super/blog/hva-er-blime-egentlig/)

BlimE-dansen 2017 

BlimE-dansen 2017

Opprettet: 06.10.2017 18:20