Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Første dag i 1. klasse

Hamborg, Stina Endret:21.08.2018 09:17

​Så var endelig den store dagen her. Små jenter og gutter med sommerfugler i magen. Endelig ferdige i barnehagen. Fire spente kontaktlærere, mange spente elever og enda flere spente foreldre. Første dag i 1. klasse. Velkommen alle sammen til Hokksund barneskole!

​Mandag kveld var det endelig 1. klasse sin tur til å begynne på Hokksund barneskole. Øvre Eiker Skolekorps innledet denne minnerike dagen med taktfast musikk i skolegården. En etter en ble elevene ropt opp i klassen sin. Fremme på skoletrappa ble de først ønsket velkommen av rekor, for deretter å motta ei rose fra fagleder og en hilsen fra læreren sin. Sakte men sikkert ble skoletrappa fylt opp til en hel klasse. 1a, 1b, 1c og 1d. Det er første gang på mange år at Hokksund barneskole har hele fire parallelle klasser. Med så mange nye førsteklassinger har skolen akkurat passert 500 elever!

I klasserommene ventet blant annet arbeidsoppgaver i skirving, tegning og sang. Fremføringen av "Første dag i første klasse" på skoletrappa foran foreldre og andre frammøtte, avslutta en minnerik dag for årets førsteklassinger ved Hokksund barneskole.

Øvre Eiker Skolekorps spiller første skoledag1. klassing hilser på rektor

1. klassing ønskes velkommen1. klassing ønskes velkommen

Elever som gleder seg til skolestart

I klasserommet første skoledag

Opprettet: 20.08.2018 20:47