Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

FN-markering ved Hokksund barneskole

Grøner, Cathrine Endret:23.10.2015 20:15
FN-dagen2015

"Vi er barn fra forskjellige land som står sammen, og viser vi kan, skape samhold om vi bare vil, ingen grenser for hva vi får til.
Og vi synger så høyt som vi kan. Vi vil høres i all verdens land. For vi har noe viktig å si; Vi er barn som har mye å gi - mye å gi."

Slik lyder refrenget til sangen «VI», som ble framført av 450 elever ved Hokksund barneskole fredag morgen. Denne fellessangen var avslutningen på ei uke med FN som tema. Alle elevene ved skolen har gjennom siste uke fått kunnskap om FN, de har lært en felles sang og laget et felles bilde på 1x5 meter som skal pynte opp skolen.

Under markeringen fredag var alle elevene samlet rundt flaggstanga. FN- flagget ble heist og elevrådsleder Mina Sundsmoen holdt en appell. Hun fortalte at FN er spesielt opptatt av at alle barn skal være trygge, kunne få gå på skole og spise seg mette. Med FN i verden blir det færre kriger og barn får det bedre. Derfor trenger vi FN minst like mye i dag som da FN ble født, den 24.oktober, for 70 år siden.

Opprettet: 23.10.2015 20:15