Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Første skoledag i 1. klasse

Hamborg, Stina Endret:19.08.2019 21:14

​Så var endelig den store dagen her. Små jenter og gutter med sommerfugler i magen. Endelig ferdige i barnehagen. Fire spente kontaktlærere, mange spente elever og enda flere spente foreldre. Første dag i 1. klasse. Velkommen alle sammen til Hokksund barneskole!

Mandag kveld var det endelig 1. klasse sin tur til å begynne på Hokksund barneskole. Øvre Eiker Skolekorps innledet denne minnerike dagen med taktfast musikk i skolegården. En etter en ble elevene ropt opp i klassen sin. Fremme på skoletrappa ble de først ønsket velkommen av rektor, for deretter å motta ei rose fra fagleder og en hilsen fra læreren sin. Sakte men sikkert ble skoletrappa fylt opp til en hel klasse. 1a, 1b, 1c og 1d. For andre året på rad har Hokksund barneskole hele fire parallelle klasser. Med de nye førsteklassinger har skolen i dag omtrent 520 elever.

I klasserommene ventet blant annet arbeidsoppgaver i skriving, tegning og sang. Fremføringen av "Første dag i første klasse" på skoletrappa foran foreldre og andre frammøtte, avslutta en minnerik dag for årets førsteklassinger ved Hokksund barneskole.

Første skoledag ved Hokksund barneskole

Elevene hilser på rektorElevene mottar rose fra fagleder

Første dag på skolebenken

Første dag på skolebenken

Første skoledagFørste dag i 1. klasse

Første dag i 1. klasse


Opprettet: 19.08.2019 20:01