Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kjære alle foresatte ved Hokksund barneskole, julen 2014

Hansen, Øyvind Lybæk Endret:19.12.2014 08:54

Snart er juleferien her, og alle elever og ansatte skal ta seg en velfortjent ferie. De siste ukene har skolen sydet av juleverksteder og elever som har øvet til ulike juleavslutninger. Endelig har det lagt seg snø på bakken, og det er mye hyggeligere å være ute.

Jeg har vært rektor ved skolen i snart fire måneder allerede. Du verden for noen flotte elever og ansatte vi har! Når jeg går rundt inne i skolen eller er ute i friminuttene treffer jeg stort sett bare elever som er blide og flinke til å leke med hverandre.


Som ny rektor synes jeg det er hyggelig at elevene har fått gode resultater på kartleggingsprøver og spørreundersøkelser. Det tyder på at elevene og de ansatte gjør et solid arbeid med skolefagene, og at elevene har høy trivsel og motivasjon til å lære.


Vi har gått julen i møte med mange markeringer på alle trinn. På tvers av alder og grupper har en ting imponert og overrasket meg: elevene på Hokksund skole er utrolig dyktige til å synge, og de ser ut til å like og opptre.


Håper på et fortsatt godt samarbeid med dere når vi starter det nye året etter jul. Tusen takk for denne høsten og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!


Mvh
Øyvind L. Hansen
Rektor

Opprettet: 19.12.2014 08:41